Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prelijepu glumicu Jaqueline Bracamontes, koju gledatelji trenutno mogu gledati u seriji 'Slomljeno srce' na Novoj TV, zaručila se sa svojim dečkom Martinom Fuentesom.


U ulozi Mirande u 'Slomljenom srcu' glumica Jaqueline Bracamontes pokušava pronaći sreću sa svojim novopečenim suprugom Alejandrom kojeg tumači fatalni glumac Guy Ecker. No čini se kako će Alejandro i Miranda do kraja serije morati prijeći mnoge prepreke kako bi ostvarili svoju sreću.

S druge strane, čini se kako je Jacquline sreću u privatnom životu već pronašla. Njen zaručnik Martin Fuentes ju je zaprosio tijekom njihovog romantičnog putovanja, a čini se kako bi pred oltar mogli stati u drugoj polovici ove godine.

Vezani članci Slika nije dostupna Skupina Coldplay ima najbolje tekstove pjesama! Slika nije dostupna 'Slomljeno srce' nova telenovela na Novoj TV

Ova ljepotica je kći bivšeg trenera nogometne momčadi Chivas Rayadas. Jacqueline je i bivša Miss Universe Meksika, a prije glume imala je uspješnu karijeru modela. Za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva 2010. godine u Južnoj Africi, Jacqueline je nakratko prestala glumiti te preuzela ulogu komentatorice vijesti o nogometu.

Kao velika obožavateljica nogometa, Jacquline je već je imala priliku raditi kao dopisnica i voditeljica FIFA Svjetskog kupa 2002. godine te radila za sportski kanal Televisa Deportes.

Seriju 'Slomljeno srce' možete pratiti na Novoj TV od ponedjeljka do petka u 14.45.