Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prelijepu glumicu Jaqueline Bracamontes, koju gledatelji trenutno mogu gledati u seriji 'Slomljeno srce' na Novoj TV, zaručila se sa svojim dečkom Martinom Fuentesom.


U ulozi Mirande u 'Slomljenom srcu' glumica Jaqueline Bracamontes pokušava pronaći sreću sa svojim novopečenim suprugom Alejandrom kojeg tumači fatalni glumac Guy Ecker. No čini se kako će Alejandro i Miranda do kraja serije morati prijeći mnoge prepreke kako bi ostvarili svoju sreću.

S druge strane, čini se kako je Jacquline sreću u privatnom životu već pronašla. Njen zaručnik Martin Fuentes ju je zaprosio tijekom njihovog romantičnog putovanja, a čini se kako bi pred oltar mogli stati u drugoj polovici ove godine.

Vezani članci Slika nije dostupna Slomljeno srce liječi pomažući drugima Slika nije dostupna Prekinuli su: Seleni Gomez Bieber slomio srce!

Ova ljepotica je kći bivšeg trenera nogometne momčadi Chivas Rayadas. Jacqueline je i bivša Miss Universe Meksika, a prije glume imala je uspješnu karijeru modela. Za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva 2010. godine u Južnoj Africi, Jacqueline je nakratko prestala glumiti te preuzela ulogu komentatorice vijesti o nogometu.

Kao velika obožavateljica nogometa, Jacquline je već je imala priliku raditi kao dopisnica i voditeljica FIFA Svjetskog kupa 2002. godine te radila za sportski kanal Televisa Deportes.

Seriju 'Slomljeno srce' možete pratiti na Novoj TV od ponedjeljka do petka u 14.45.