Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prije šest godina glumci žarko i Asja Potočnjak su odlučili dvadesetogodišnjem braku zatvoriti vrata i razvesti se.


U seriji 'Najbolje godine' ponovno su se glumački spojili i to prvi puta nakon razvoda. I tako ženu koju u seriji naziva 'starom vješticom' u stvarnom životu je njegova supruga s kojom njeguje pristojan i fin odnos. 'Ja sam to doživio jako obično, jako normalno. Mi dvoje radimo kao ljudi i ne vidim u tome ništa izuzetno. Vidim da iza rastanaka ostaju gorčine i mržnje, a od toga nema ništa, naročito ako su djeca tu', rekao je Žarko koji s glumicom Asjom ima 26-godišnju kći Mirnu.

Mirni nije bilo na kraj pameti postati glumcia

Vezani članci Ana Zaninović Naša proslavljena tekvandoašica razvodi se od supruga nakon četiri godine braka: "Napravila sam sve da obitelj održim na okupu, ali nije išlo" Slika nije dostupna Kada Žarko Potočnjak uzvikne: Smrt fašizmu, sloboda narodu!

'Asja nije željela pred kamere, jer ne voli davati izjave. pretpostavljam da bi rekla kako naš brak nije bio loš. Imao je ugodnih ternutaka, kao i svaki brak, ali i loših. meni je to bilo lijepih 20 godina', nastavio je pričati Žarko Potočnjak. Njihova kći Mirna nije glumica, već se bavi informatikom. 'Mislim da joj to nikada nije palo napamet', primijetio je Žarko koji danas ne samo zbog kćerke već i zbog sebe i supruge njeguje pristojne obiteljske odnose.

'Asju smatram izuzetnom glumicom, vrlo obrazovanom, pametnom i u etičkom smislu puno čišćim i preciznijim čovjekom od mene', za kraj je rekao Žarko Potočnjak koji je Asju oženio 1983. godine.