Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Provesti nekoliko sati u društvu svog omiljenog TV lica mnogima je san. Zahvaljujući humanitarnoj akciji Prijatelja životinja, koji su na pladnju ponudili Fani Stipković i Daniela Delalea, nekome će se taj san i ostvariti.


Početak sinoćnje zabave u jednom zagrebačkom klubu imao je pomalo čudan predznak. Ne, dragi gledatelji, vaša omiljena TV lica ne postaju bijelo roblje. Upravo suprotno. Putem internetske licitacije, a u svrhu humanitarne akcije Prijatelja životinja, Daniel Delale i Fani Stipković nekome od svojih obožavatelja priuštit će nezaboravnu večer, ali na slobodi.

Vezani članci Cure i psi (Foto: Instagram) Ljepotice pokazale svoje pse i osigurale dvostruku dozu radosti Aligator (Foto: Screenshot/YouTube) Ispao mu mobitel za vrijeme snimanja aligatora, taj telefon neće više nikad vidjeti

'Evo drago mi je da možemo zahvaliti i Danielu i Fani da nam eto pomažu da možemo nastaviti s našim kampanjama i mukotrpnim poslom. Pozivamo građane da posjete stranicu Ulovi.hr i sve će im bit jasno' rekao je Luka Oman, predsjednik udruge Prijatelji životinja.

Pa iako se možda čini banalnim provesti nekoliko sati u društvu nepoznate osobe iziskuje i određenu dozu hrabrosti. A koliko naši Fani i Daniel misle da vrijede svojim obožavateljima u vremenu opće krize i recesije možete doznati u prilogu IN magazina!