Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako su mu noćas provalili u auto kuću, Ante Gotovac se ukratko izjasnio kako on nije osoba s kojom se treba razgovarati o tome jer se posvećuje svojoj glazbenoj karijeri, ali i karijeri svoje supruge Simone.


Ante Gotovac više nije glavni i izvršni direktor firme. Jer kao što je već prije najavljivao auto kuću Minimoto je prodao drugoj osobi točnije Romanu Kropu. Ante je doduše, još uvijek vlasnik, ali, kako tvrdi, samo na papiru. Pljačka i bilo što što se događa firmi više nije više njegova stvar, niti problem kojim se on želi zamarati. 'Sve što se može reći po pitanju provale je samo činjenica da je firma osigurana.', izjavio je Ante Gotovac.

Vezani članci Slika nije dostupna Antina audicija: Trčale, čistile jaja i pisale pjesme Slika nije dostupna Ante Gotovac zatrpan djevojkama koje žele biti s njim

>> VIDEO: Joaquin Phoenix pao s bine na prvom koncertu

'Ono što mi je sada najbitnije su moji novi planovi kojima se posvećujem i tiču se isključivo glazbene karijere moje supruge Simone, čiji je album napokon gotov i sprema se izaći. No također se posvećujem stvaranju još jednog novog albuma pod imenom 'Ante' koji se sprema izaći u mojoj produkciji.', najavio je Ante iz čega se može zaključiti kako se on sam sprema pokoriti hrvatsku glazbenu scenu.

'Album će sadržavati mješavinu svih popularnih žanrova Balkana, a za sada razmišljam kako će glavna struja mog stila biti upravo hip hop.', samouvjeren je Ante.

Kaže kako strahu nema mjesta, jer on tu glazbu voli i oko sebe je okupio podosta respektabilnih izvođača i tekstopisaca kao što su Ante Cash i Desh.

No to nije sve od iznenađenja koja nas tek očekuju jer postoje ozbiljni planovi o građenju ozbiljne karijere glumca u sapunici pod imenom Gotovčevi.