Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predstavljamo vam nove zvijezde Supertalenta u čijim ćete nastupima zasigurno puno uživati!


Profesorica filozofije koja se plesom bavi od najranijeg djetinjstva, Ana Milošević, nakon studija zaputila se u Indiju i zaljubila u orijentalni i trbušni ples. Naučila ga je plesati u New Delhiju a svoje znanje već neko vrijeme prenosi u zagrebačkoj plesnoj školi. Žiriju i publici Supertalenta predstavila se kao Apsaradha (nebeska ili rajska plesačica).

Vezani članci Slika nije dostupna Supertalent: Debeli orijentalni plesači nasmijali do suza Slika nije dostupna Supertalent će biti najgledaniji hrvatski show svih vremena!

Tijekom plesa vrlo neočekivano i na užas plašljive Nine Badrić iz torbice izvukla je zmiju koju zove Ljubica zubica, a koju je za ovu priliku posudila od dobrog prijatelja. U njezinom nastupu zmija simbolizira povezanost s majkom Zemljom, objasnila je simpatična 33-godišnja Ana koja je svojim plesnim umijećem od Nine, Dubravka i Enisa dobila pljesak. Osim sa zmijama Ana voli plesati i sa konjima, međutim, ta ideja će na kazališnim pozornicama teško biti izvediva. No, tko zna, Supertalent je uvijek pun iznenađenja.

>> U Supertalentu nastupio i hrvatski Michael Jackson

Ana Uršula Najev je 12-godišnjakinja iz Splita koja u slobodno vrijeme pjeva u zboru 'Music talents'. U Supertalentu se predstavila pjesmom na španjolskom i svojom interpretacijom Nini Badrić umalo ponovno izmamila suze. 'Kad stanem na pozornicu osjećam se kao kraljica, kao da sam na vrhu svijeta', prije nastupa rekla je lijepa Ana te nadodala: 'Meni pjevanje i ples čine svu sreću svijeta'.

U to je uspjela uvjeriti i strogi tročlani žiri koji ju je za nastup nagradio jednoglasnim prolazom u daljnje natjecanje. Na nju je vjerojatno najviše ponosna majka Veronika koja je podržava u nastojanju da jednog dana postane 'bijela Beyonce'. U Show Supertalent prijavila ju je voditeljica zbora, međutim, rekla je kako bi se prijavila i sama jer je sigurna u to što radi.

<a href="http://supertalent.novatv.hr/" target="_blank"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2009/60263690.jpg"/></a>

Pet članova vokalno-instrumentalne skupine Ultimate pjevanje i sviranjem gitare ostavili su odličan dojam kako na žiri tako i na publiku. U skupini su četiri djevojke i jedan dječak, svi uglavnom između 15 i 16 godina koje vodi Darko Majstorović, profesor u glazbenoj školi u Crikvenici koji je svoju zavidnu karijeru ostvario na projektima za klince, a poznati su mu festivali 'Mali juke box' i Vrući led, vrlo popularni bend iz 90-ih koji je iznjedrio izvrsnog gitaristu Roberta Belinića.

Profesor Majstorović kaže kako njegova vokalno-instrumentalna skupina gdje god se pojavi osvoji simpatije i prve nagrade. U početku su bili fokusirani na klasiku a kasnije krenuli u pop vode. U Supertalentu su se predstavili španjolskom pjesmom 'Hoy' koju inače izvodi Gloria Estefan.

>> Flashdance Unit - plesni pokreti koji ostavljaju bez daha

Plesna skupina mladih entuzijasta Sinovi svoj neobičan naziv duguje spletu okolnosti i jednom maštovitom državnom službeniku. Kada je njihov voditelj nadimka Ćiro registrirao ime udruge službenik mu je objasnio kako su engleska imena zabranjena pa je tako prvotno zamišljen engleski naziv 'Sons' promijenjen u 'Sinovi'.

Ćiro se nakon godina plesa u muškoj brake dance skupini 'Sinovi' preorijentirao na treniranje djevojačke plesne skupine, a neobičan naziv ostao je kao simpatična uspomena. Grupa broji dvanaest članova, godinama između 11 i 27. Djeluju u Slavonskom Brodu gdje, žale se članovi, nema pretjerano mnogo prigoda za nastupe. Ponosni su na svoj nastup uz bok Edi Majki prilikom njegovog posjeta Brodu. Koreografiju za Supertalent vježbali su dva tjedna, a trud im se u prvom krugu isplatio.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju