Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mickey Rourke je u Dubrovniku pokazao da ima fetiš na plavokose Hrvatice, jer rijetko koju nije pitao za broj telefona.


Kada nekoliko dana pratite Mickeyja Rourka morate zaboraviti na bonton, kako u ponašanju, tako i izražavanju. Ipak, unatoč vulgarnom izražavanju, kičastom odijevanju i činjenici da alkohol iz ruku ne ispušta čak ni na pozornici, Mickey i dalje na neki njemu svojstven način ostaje simpatičan. Glumac koji se nakon petnaest godina uspio vratiti na holivudsku a listu, punim plućima nadoknađuje propuštene povlastice zvijeda - VIP tretman, medijsku pozornost i lijepe žene.

Vezani članci Slika nije dostupna Dubrovnik poludio za Mickeyjem Rourkeom Slika nije dostupna Rourke ima najekskluzivniji smještaj u regiji

A u Dubrovniku Mickey Rourke je pokazao kako ima fetiš na plavokose Hrvatice, jer je više od jedne tražio broj telefona. Kada je uspješna manekenka i vlasnica najdužih nogu u Hrvata, inače kćer našeg poznatog košarkaša Andre Knege, stala pored Rourka na fotografiranje - glumac samo što se nije onesvijestio.

‘Da, tražio me je broj telefona no nisam mu ga dala kada sam vidjela da nisam jedina plavuša koju je tražio. Smiješno je to, no barem znamo da nije gay!’, rekla je Arina Knego.

Za oko mu je zapeo i dekolte Stefany Hohnjec, čiji je broj ostao zapisan u Rourkovoj maloj - nazovimo je prigodno - plavoj knjižici. Od nje je tražio informacije o dobrim restoranima, a nadamo se da ga je Stefany dobro savjetovala. Ipak, teško da su Mickeyu savjeti tog tipa prijeko potrebni. Ovih dana uživao je u najluksuznijoj dubrovačkoj vili, a dovoljno je da poželi i dobiti će servirano i ptičje mlijeko. Više u prilogu IN magazina!