Nikolina Pišek i Aleksandra Grdić na jednu večer postale su konobarice i preuzele ulogu domaćica u klubu Posh.


Oni koji su se slučajno zatekli u noćnom klubu Posh poduzetnice Snježane Mehun i vidjeli voditeljicu Nikolinu Pišek za šankom kako im sprema koktele pomislili su da je lijepa Pišekica voditeljski posao zamijenila šankerskim. Međutim, bez brige i dalje ćete je gledati na malim ekranima, jer je Nikolina bila konobarica na samo jednu večer, kako bi na neki način doprinijela humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za školarce koji nemaju novaca za školovanje.

Vezani članci Slika nije dostupna Nikolina Pišek u svakoj kombinaciji zrači seksipilom! Slika nije dostupna Nikolina Pišek i Snježana Mehun plove Jadranom

'Došla sam oko 21 sat i ostala do jedan sat ujutro. Bila sam užasno izmorena jer sam se baš vratila iz Skopja gdje sam snimila reklamu i kalendar za makedonsko vino Tikveš', rekla nam je Nikolina koja se u ulozi konobarice nije našla prvi put, ali joj je ovo bio 'probijanac' u Hrvatskoj.

Dobacivanja lijepoj voditeljici

'Cijenim apsolutno konobare i sve što oni rade, a pošto sam ja i zbog puno ljudi imala problema, mogu misliti kako je pravim konobarima kada rade preko
vikenda. Svaka im čast! Kroz večer u Poshu nije bilo pretjeranih iznenađenja gostiju na to što smo Aleksandra Grdić i ja konobarile, jer je većina ipak bila upućena što se događa, mada moram priznati da je bilo simpatičnih dobacivanja', nadodala je lijepa voditeljica.