Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uskoro počinje snimanje filma 'Baywatch' po uzoru na kultnu istoimenu seriju.


Kao što se modno osviještena četvorka iz serije 'Seks i grad' skupila u istoimenom filmu, tako će uskoro započeti snimanje filma 'Baywatch' po uzoru na istoimenu kultnu seriju, ali s nešto izmijenjenim glumačkim postavom. Naime, prva kojoj se pokucalo na vrata i pitalo hoće li se vratiti u crveni jednodijelni kupaći kostim je Pamela Anderson.

Vezani članci Slika nije dostupna Ma kakvi zli jezici: 28 godina razlike im ne smeta! Slika nije dostupna Atraktivna 45-godišnjakinja i dalje ima tijelo iz snova!

'Neću glumiti u tom filmu. Više mi se sviđaju reprize serije, nego neki pokušaji da se snimi nešto slično i pokuša ponoviti uspjeh. To kod mene ne pali. Tako da je moj odgovor i dalje ne. Volim 'staru školu', osim toga, na rasporedu trenutačno ionako imam previše posla', rekla je 42-godišnja Pamela engleskom Sunu.

Ulogu joj ponudio Hasselhoff

Pamela je u seriji glumila spasiteljicu CJ Parker. Ulogu joj je ponudio izvršni producent serije David Hasselhoff. Pamela je prihvatila ulogu bez imalo razmišljanja, 'jer ima slično razmišljanje kao lik kojeg treba glumiti, poput meditacije i interpretacije snova', objasnila je glumica koja se pojavila u ukupno 111 epizoda serije koja je prema Guinnessu najgledanija serija u povijesti s više od 1.1 milijarde gledatelja.