Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedno drugome su se zavjetovali u romantičnom Parizu pred najužom obitelji i prijateljima.


Engleski glumac, komičar i pisac Sasha Baron Cohen oženio je dugogodišnju djevojku Islu Fisher. Skromno romantično tradicionalno židovsko vjenčanje održano je u Parizu, a posvjedočili su samo najuža obitelj i prijatelji.

Vezani članci Slika nije dostupna Diktator nije dobrodošao na dodjeli Oscara! Slika nije dostupna U novoj urnebesnoj komediji 'Borat' ismijava i Megan Fox!

'Napokon smo to učinili, vjenčali smo se! Bio je to najljepši dan u mom životu, žao mi je što niste bili sa mnom. Mislila sam na vas, ali Sacha i ja smo htjeli tiho i vrlo skromno vjenčanje bez mnogo buke', napisala je Isla u e-mailu poslanom prijateljima.

Povlaći se u mirovinu

Par se upoznao 2002. godine na jednoj zabavi u australskom Sydneyu. Zaručili su se dvije godine poslije, a Isla se preobratila na judaizam kako bi mogla ući u brak sa Sashom. Par ima kći Olivu rođenu prije dvije i pol godine. Sasha Baron Cohen proslavio se svojim alter egovima Ali-G-jem (MC i sitni kriminalac iz Stainesa), Brünom (austrijski modni TV reporter) i Boratom (kazahstanski reporter). Budući da ga publika poistovjećuje s navedenim likovima, Sasha je u jednom intervjuu rekao kako će se nakon filma 'Brüno' povući u mirovinu kako bi se posvetio obitelji i prijateljima.