Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevači, sportaši, manekenke, poduzetnici i glumci, će se na blatnom imanju pretvoriti u kuhare, ratare, pčelare, stočare i 21. ožujka započeti avanturu zvanu FARMA!


Pjevačice, vladarice modnih pista i malih ekrana te poduzetnici, sportaši, voditelji i ostale zvijezde svoje će mikrofone zamijeniti kuhačama, smokinge radničkim kombinezonima i motikama, a svjetla pozornice blatnjavim imanjem te će u svojim novim ulogama započeti zajednički suživot na Farmi.

Vezani članci Slika nije dostupna Nitko neće Kerumovu svinjogojsku farmu, nudili je i na Njuškalu Željko Kerum Val kupovine postao val prodaje: Kerumovo zemljište završilo u oglasniku, cijena prava sitnica

Nove uloge farmera, imunitet, radne jedinice, zaštitni znak pijevca koji simbolizira početak radnog dana te povratak voditelja Dreleta samo su neke od novosti koje će ovogodišnja Farma pružiti svojim vjernim gledateljima.
Na prvi dan proljeća tako će 14 najhrabrijih pjevanje, glumu i blagodati svoje svakodnevnice zamijeniti kuhanjem, kopanjem vrta te brigom za životinje.

Ukratko, novopečeni farmeri svoje će svakodnevne poslove i karijere zamijeniti onim farmerskim. U narednim tjednima oni će tako postati kuhari, ribari, vrtlari, lončari, pastiri, pčelari te prije svega radnici koji se brinu za svoje imanje i zajednicu. Ove godine i gledatelji dobivaju veliku ulogu u biranju duelista, jer će svakog tjedna svom omiljenom farmeru moći pružiti IMUNITET.

On će poslužiti farmerima da se svaki tjedan, ukoliko su zaslužili povjerenje gledatelja, spase od zle sudbine sudjelovanja u dvoboju. Na prvi dan proljeća Farma će dobiti i svoju novu podjelu i to na RADNE JEDINICE, a u nastojanju da zasluže prestižnu titulu najboljeg farmera te nagradu koja može iznositi do pola milijuna kuna, farmeri će morati postati marljivi, solidarni te ažurno obavljati svoju ulogu u radnoj jedinici.

Farma će tako biti podijeljena na tri radne jedinice: kuća i graditeljstvo, vrt i životinje te zanati. Radne jedinice će zajedno pomoći u cjelokupnom funkcioniranju Farme, a učenje starih zanata omogućit će natjecateljima da si poboljšaju kvalitetu života na imanju te da tako zarade novac koji će im biti prijeko potreban.

Farmeri će dobiti DUKATE od farmerske zadruge koja će od sada preuzeti ulogu čuvanja dukata. Pomoću dukata farmeri će kupovati namirnice i sirovine koje su im potrebne za život na Farmi. Novost ovog proljeća je i ta da se dukati ne nasljeđuju niti se njima plaćaju usluge, a farmer koji napusti seosko imanje svoje će dukate morati velikodušno prepustiti ZADRUZI.

Svaka radna jedinica će do sredine tjedna morati ispuniti zadanu narudžbu koju će prodati na SAJMU. Dobiveni novac od izvršenog zadatka farmeri će zamijeniti za namirnice i sirovine koje su im potrebne. Uz kukurikanje pijevca, zaštitnika ovogodišnje Farme, od ranog jutra na Farmi će tako raditi i boraviti novi kovači, ratari, kuhari, lončari te prije svega farmeri, koji su se odlučili puna tri mjeseca odreći blagodati svoje svakodnevnice.

Gazda Farme će osim 'šefovanja' Farmom morati paziti i na IZAZIVAČE. U svakom trenutku pozicija Gazde bit će ugrožena ako se baš taj tjedan pojavi IZAZIVAČ koji će ga izazvati u dvoboj.

Zanosne voditeljice Nikolina Pišek i Mia Kovačić javljat će se svakog petka iz studija na Zagrebačkom velesajmu, a prvi dan proljeća na Farmu će vratiti omiljenog Davora Dretara - Dreleta. Kako bi Farma, njen razvoj te njeni žitelji i životinje bili pod stalnim nadzorom, zahtjevnu ulogu mentora i ove godine preuzet će JOŽA, dok će na Farmi pridošlice dočekati omiljeni pas Lisa.

Tromjesečnu avanturu tako će započeti poznate osobe iz javnog života Hrvatske koje će u svojim novim ulogama okusiti sve čari kao i nedaće života na selu. Novosti koje dolaze u obliku imuniteta i podjele farme na radne jedinice zasigurno će učiniti ovaj reality show zahtjevnijim, strožim i nemilosrdnijim.

Farma će i dalje nastavljati promovirati kulturu i tradiciju hrvatskog sela, a ove godine naglasak je stavljen na tradicionalna zanimanja hrvatskog sela koja su u 21. stoljeću prava rijetkost. Uz svoju edukacijsku ulogu, Farma će zasigurno pružiti mnoga uzbuđenja te nezaboravnu televizijsku zabavu za cijelu obitelj.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju