Novi broj Vanity faira donosi jedan sasvim neobičan editorijal, i to s komičarem iz filma 'Mamurluk'.


Glumac Zacharius Knight 'Zach' Galifianakis skinuo se za časopis Vanity Fair, u kojemu se inače pojavljuju djevojke i žene, međutim Zach je za tu priliku odjenuo jednodijelni ženski kupaći kostim i pozirao na plaži kao prava zavodnica. Galerija fotografija je, očekivano, izazvala brojne pozitivne komentare mameći osmijeh čitatelja, odnosno gledatelja. Budući da se radi o izdanju za studeni, priložene su samo neke fotografije koje najavljuju novi broj.

Vezani članci Slika nije dostupna O, ne! Gospodin Chow je otet, a žirafa je mrtva! Slika nije dostupna Ekipa se vratila: Nesretna žirafa, sprovod i povratak na mjesto zločina!

Američki komedijaš i glumac poznat po brojnim filmovima i pojavljivanjima na televiziji uključujući vlastiti projekt 'Comedy Central Presents special'. Iako je uglavnom 'underground' komičar, u mainstream vode zaplivao je ulogom u filmu 'Mamurluk' iz 2009. godine.

>>FOTO: Pogledajte kalendar žena golih do kostiju!

Rođen u Wilkesborou u Sjevernoj Karolini, komičar je odgajan u ortodoksnoj katoličkoj obitelji. Ima mlađu sestru Merrittu i starijeg brata Grega, a njegov ujak Nick Galifianakis je od 1967. do 1973. godine radio kao kongresmen u Sjevernoj Karolini. Galifianakis je pohađao gimnaziju Wilkes Central i diplomirao komunikacije pri sveučilištu North Carolina State University.