Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vijeće za elektroničke medije otvorilo je ponude za radijske i televizijske koncesije - za obnovu postojećih koncesija i nove koncesije za specijalizirane programe.


Dodjeljuju se samo dvije specijalizirane koncesije za koje se natječu četiri TV kuće - među njima i Nova TV za specijalizirani zabavni program Doma TV. Vijeće će do 11. rujna donijeti odluku o tome kome dodjeljuje koncesije.

Vezani članci Plaža / Ilustracija Samo 18 plaža u Hrvatskoj ima koncesiju, smiju se ograđivati i naplaćivati ulaz: Pogledajte gdje ih ima najviše Radio 101 Kraj Stojedinice: Vijeće za elektroničke medije koncesiju dodijelilo radiju osnovanom prije tri mjeseca

'Ja se nadam da je pred nama materijal prihvatljiv članovima vijeća ali i gledateljima i slušateljima. Uvjeravam vas da ćemo najsretniji biti mi ovdje koji ćemo poradit na tome i predložiti programe i nakladnike koji će dobiti koncesije i gledateljima potvrditi opet kvalitetan program', izjavio je Zdenko Ljevak, predsjednik Vijeća za elektroničke medije.
 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju