Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je prvi nastup showa Charlieja Sheena bio rasprodan tjednima unaprijed, za posrnulu zvijezdu bila je to večer potpunog debakla.


Publika je kazalište Fox u Detroitu počela napuštati već desetak minuta nakon početka prvog 'My Violent Torpedo od Truth' showa Charlieja Sheena.

Vezani članci Željka Veverec Rock&OFF tour kreće večeras: Publiku u Đakovu očekuju izvrsni bendovi, turneja će trajati nekoliko dana Slika nije dostupna Bivši supružnici u klinču: 'Zakon je, ona je preseksi!'

Posrnuli glumac je svoj nastup ispunio sa izjavama protiv producenata serije 'Two and a half men', pokazivanjem video klipova iz filmova koje je snimio u prošlosti i nedavnih intervjua, stalnim naglašavanjem vlastite snage i informacijama poput koliko ga ljudi prati na Twitteru.

No publika, koja je skupo platila karte za Sheenov show, nije imala strpljenja za show koji je bio sve nego zabavan i smiješan, te dok su neki već počeli odlaziti iz kazališta Fox, drugi su glasno negodovali i dovikivali glumcu da je užasan. Sheen je s publikom u Detroitu pokušao 'pregovarati', te ih je pitao žele li čuti koju priču o drogiranju no to nije nimalo popravilo situaciju.

Kako su se negodovanja nastavila Sheen je rekao da mu je potrebna pauza te je otišao s pozornice pustivši na video zid zadnji single Snoop Dogga u kojem se i sam pojavljuje no tek onda je uslijedio masovan odlazak publike. Oni malobrojni koji su ostali nisu više dočekali Charlieja koji je odlučio prijevremeno prekinuti show.

Nakon showa su mnogi, sada već vjerojatno bivši Charliejevi fanovi izjavili da će tražiti povrat novca, a osim publike, Sheenov show su 'uništili' i kritičari pa je nastavak rasprodane turneje posrnule zvijezde pod velikim upitnikom.