Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U intervjuu na CNN-u, sin slavnog glumca Ryana O'Neila, iznio je na račun svog oca niz teških optužbi, kao i tezu da mu je od malih nogu počeo uništavati život.


Da su odnosi oca i sina, Ryana i Griffina O'Neila, zbilja loši vidjelo se već na pokopu Farrah Fawcett, kada je slavni glumac inzistirao da se iz povorke udalje njegov sin s obitelji. Griffin mu nije ostao dužan, u intervjuu CNN-u jasno je i glasno rekao da mu je otac davao kokain kad je navršio tek 11 godina.

Vezani članci Slika nije dostupna Umrla Farrah Fawcet Slika nije dostupna Ryan O'Neal će se napokon oženiti s Farrah Fawcett

'Druženje sa svojom djecom shvaćao je kao tulumarenje, a kad je otišao od nas, ostavio nas je ovisne o raznim otrovima', rekao je Griffin, koji je plod veze Ryana O'Neila i glumice Joanne Cook Moore. Iz te veze rođena je i problematična Tatum O'Neil, a Griffin ima i dva polubata, Patricka i Radmonda - sinove Ryana i Farrah Fawcett.

Griffin je u razvororu za CNN naglasio i da je Ryan O'Neil bio ljut kada je saznao da Farrah Fawcett, njegova dugogodišnja partnerica, boluje od raka i to zato što je smatrao da će njegova borba sa zloćudnom bolešću pasti u drugi plan. 'Ja umirem, a ne ti!', navodno je bijesnio Ryan.

Ryanov odmetnuti sin tvrdi da su njegov otac i Farrah Fawcett živjeli na odvojenim stranama iste kuće, te da ga je glumica često hvatala na djelu sa ženama koje je Ryan dovodio kući. 'Lagao je da je zaprosio Farrah na njezinoj samrtnoj postelji. Sve što je on od nje želio, to je bio novac', rekao je Griffin.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju