Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najbolji segment filma 'transporter 3' je definitivo glazba za čija prava je trebalo sigurno uplatiti finu svotu novca. Ljubitelji brzih automobila će svakako doći na svoje po pitanju napasanja očiju.


DVD: TRANSPORTER 3 - Ocjena: 5/10

(Transporter 3) Režija: Olivier Megaton, Uloge: Jason Statham, Natalya Rudakova, Francois Bereland, Robert Knepper

Serijal 'Transporter' jedan je od mnogobrojnih projekata Luca Bessona u kojem slavni Francuz ne radi ono po čemu je najopznatiji, a to je režija, već samo sudjeluje kao suscenarist. Uz nešto stariji serijal ' Taxi' i ovdje je riječ od Bessonovom dječačkom oduševljenju brzim i skupim autima.
Prvi 'Transporter' je snimljen 2002. godine, a tri godine kasnije uslijedio je i nastavak. Zaštitni znak serijala od početka je bio Jason Statham, britanac koji je u prvom filmu predstavio sve ono što se očekuje od akcijske zvijezde u 21. stoljeću. Prvi 'Transporter' je sasvim sigurno i označio početak akcijske karijere Jasona Stathama, koji je kao pravi gentelman do kraja ostao vijeran Bessonu i njegovom projektu.

Vezani članci Slika nije dostupna Amerikanci testirali četveronožni transporter Slika nije dostupna Savršeni Casey Affleck u 'The Killer Inside Me' i solidna komedija 'Termin'

'Tarnsporter 3' u odnosu na svoje predhodnike ne nudi ništa novo. Jason Statham ponovno glumi Franka Martina plaćenika specijaliziranog za specijalne dostave koje obavlja u svojem uvijek besprijekorno čistom i jako nabrijanom crnom Audiju. Ovoga puta on se upušta u ludu vožnju od Marsellea do Odese na Crnom moru kako bi izručio Valentinu (zgodna Natalya Rudakova), otetu kćerku ukrainskog državnika. Uz dosta vratolomih akcijskih scena, tu je i obavezni ljubavni podzaplet. Za ljubitelje akcije kojima ne smeta već tisuću puta viđena priča, film može proći.

Najbolji segment filma je definitivo glazba za čija prava je trebalo sigurno uplatiti finu svotu novca. Tako su atraktivne akcijske scene među ostalima podložene legendarnim hitom The Stoogesa 'I Wanna Be Your Dog', te pjesmama Buste Rhymesa i Trickyja.

'Transporter 3' najvjerovatnije nikoga neće oduševiti, ali bi ljubitelji brzih automobila i solidno režiranih akcijskih scena u ovom filmu mogli naći nešto zabavno.

Prijašnja recenzija: Genijalni 'Gadovi', još genijalnijeg Tarantina