Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na izričit zahtjev glumičine obitelji, organi nesretno preminule Natashe bit će donirani pacijentima u Lenox Hill bolnici, čija imena još nisu poznata.


Organi Natashe Richardson ponudit će nadu u život nepoznatim pacijentima newyorške bolnice u kojoj je glumica prije nekoliko dana umrla. 'To je tipično za nju', kazao je za magazin 'People' blizak prijatelj obitelji Blaine Trump.

Vezani članci Slika nije dostupna Natasha Richardson umrla zbog krvarenja i hematoma na mozgu Slika nije dostupna Glumica Natasha Richardson bori se za život

'Toliko je vremena odvajala da u društvu razbije predrasude o ljudima zaraženima AIDS-om, da njezina obitelj nije mogla donijeti ispravniju odluku', nastavlja se u tekstu.

Blaine Trump tvrdi da se glumičin suprug Liam Neeson i sinovi Michael (13) i Daniel (12), dobro nose s tragedijom. 'Trebat će im dosta vremena da se vrate u normalanc život, idu korak po korak. Liam bi se uskoro trebao vratiti na set filma 'Chloe', a djeca će krenuti u školu'.

Magazin People objavio je i 'oproštajno pismo' Jodie Foster. Slavna oskarovka glumila je s Liamom Neesonom i Natashom Richardson u filmu 'Nell'. 'Svakog vikenda Natasha je kuhala delicije i igrali smo razne društvene igre. Bili su to nezaboravni dani', napisala je Foster.