Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Redatelj Oliver Stone i venezuelanski predsjednik Hugo Chavez u Hondurasu su prisustvovali premijeri filma 'South of the Border'.


'Bojim se da ljudi u Americi ne razumiju ovu priču. Naravno da je Hugo Chavez napravio greške, pa tko nije nikada zgriješio. Ali, on je jako popularan u svojoj zemlji, izabran je za predsjednika masu puta i jedino što pokušava jest napraviti promjene u svojoj zemlji, a za promjene treba vremena. On je istinski demokrat', rekao je redatelj Oliver Stone na premijeri filma 'South of the Border' u srednjoameričkom Hondurasu.

>> Sotona na crvenom tepihu iliti Hugo Chavez u Veneciji

>> VIDEO: Chavez u Veneciji dočekan kao filmska zvijezda

Chavez Stoneu zahvaljuje na hrabrosti

Vezani članci Putokazi Putokazi predstavljaju: 'murali (u)lice', 14'04' minutni film o filmu u filmu s projekcija omnibusa 'Meandri' Slika nije dostupna Chavez dobio nagradu za slobodu medija

Naime, ovim filmom želi prikazati 'istinu o Chavezu i njegovoj zemlji' te dokazati kako predsjednik Venezuele ne zaslužuje naziv diktator. Hugo Chavez je o jednom od najvećih redatelja današnjice rekao: ' Hvala mu na njegovoj hrabrosti!' U filmu, među ostalima sebe 'glume' povjesničar i političar Tariq Ali te Raúl Castro, predsjednik kubanskog Državnog savjeta.