Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oksana se, sudeći po zadnjim otkrićima, pokazala puno većom i boljom 'glumicom' od Mela. Bar je to bila do sada jer je sve izglednije da je priredila pravu predstavu i pravosuđu i javnosti kako bi se domogla dijela velikog bogatstva.


Nakon objave priče o e-mailovima koje je Mel Gibson slao Oksani Grigorijevoj poslije dobro poznatog incidenta, portal TMZ je došao u posjed i Oksaninih odgovora koji su poprilično šokantni obzirom na cjelokupni tijek događaja.

Vezani članci Slika nije dostupna Mel Gibson Oksani: 'Jeb*** sam propali slučaj!' Slika nije dostupna Počinje PR rat Oksane Grigorieve

Dok istovremeno na sudu i po medijima konstantno podsjeća da se u to vrijeme kada ju je Mel udario bojala za svoj život, e-mailovi u kojem ga 'tješi' i govori da je divan čovjek pričaju sasvim drugu priču. 'Molim te, nemoj se tako mučiti! Nisi napravio ništa da bi se tako osuđivao! Divan si čovjek i uvijek ćeš mi biti nešto posebno, a budi siguran da će i Lucy to znati!', piše u e-mailu kojim je Oksana odgovorila samo dva sata nakon što je primila poruku od slavnog glumca.

>> Mel Gibson Oksani: 'Jeb*** sam propali slučaj!'

U pitanju su riječi koje se nikako ne uklapaju u sliku zlostavljane žrtve kakvom se prikazuje otkako je počelo jedno od većih suđenja zvjezdanih parova na holivudskom prostoru. Zapravo je pružila pokriće svima koji se pitaju je li ruska ljepotica ipak samo iskoristila svoju žensku 'ranjivost' ne bi li na taj način podebljala novčanik i osigurala sebi pravi luksuzan život na račun slavnog Gibsona. Na kraju e-maila nije propustila naglasiti da ga još uvijek voli i da se to neće promijeniti. Nedugo iza ovog dopisivanja, krenula je lavina skandala sa vrpcama koje mu je Oksana, očito lukavo, servirala.

>> Počinje PR rat Oksane Grigorieve

U svakom slučaju, Oksanina ideja da okupi dobar PR tim kako bi poradila na svom ugledu koji je dosta poljuljan u javnosti i medijima čini se sve nužnijom i nadasve jako dobrom odlukom. Čini se da će joj trebati.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju