Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osebujni karakteri male trgovine u Ohiu u novoj humorističnoj seriji 'Brza blagajna'.


Humoristična serija koja savršeno kombinira zamišljeni scenarij i improvizirane elemente. Priznati komičar koji se proslavio improvizacijama John Lehr tumači Leslieja Poola koji je naslijedio obiteljsku trgovinu, prepunu osebujnih, eklektičnih i nadasve zanimljivih likova.

Vezani članci Slika nije dostupna Otkrivamo što se krije iza ovih oznaka na blagajnama Slika nije dostupna 'Bubalo je predao vlast i dao netočne podatke o gradskoj blagajni'

Mladi i neiskusni Leslie Pool vraća se u rodni Ohio kako bi preuzeo obiteljsku trgovinu koju je naslijedio od svog oca. Poprilično disfunkcionalno osoblje čine: Carl - simpatični skladištar i vrlo blizak Lesliejev suradnik; Yolanda - dominantna službenica na Odjelu za proizvode koja s Carlom očekuje dijete; Buck - pomoćni radnik koji se veseli bližoj budućnosti kada će završiti večernju školu i napredovati; Ingrid - vrckava djelatnica na informacijama koja živi za festivale renesanse; Richard - blagajnik čiji je najveći san da se jednom profesionalno bavi umjetničkim klizanjem i Todd - seksi mesar koji sanja kako će jednog dana postati vozač trkaćih automobila.  Leslie Pool morao je napustiti svoj život i planove vezane za New York i vratiti se u Ohio i preuzeti posao.

Život u maloj trgovini Greens & Grains

Njemu prilazi stara školska kolegica Amy Anderson s poslovnim prijedlogom. Naime, Amy sada vodi veliki supermarket Super Value Mart i predlaže Leslieju da njoj proda svoju trgovinu Greens & Grains i potpiše ugovor koji je trebao potpisati njegov otac netom prije smrti. Iako mu je Amy zaprijetila da će ga upropastiti s jakom konkurencijom, Leslie ipak odlučuje zadržati trgovinu i zavjetuje se da će njegov obiteljski posao ostvariti veliki uspjeh. Malom trgovinom Greens & Grains ubrzo se proširila vijest da su budućnost trgovine i njihova radna mjesta ugroženi.

I dok se Yolanda brine da će izgubiti svoje zdravstveno osiguranje, pogotovo sada kada ima dijete, Carla brine kraj njihovih zajedničkih godišnjih izleta. Leslie će se potruditi da se zajedničkim snagama suprotstave oštroj konkurenciji, velikom supermarketu, no veliki stres oko brige za vlastitu budućnost utjecat će i na njihove međusobne odnose. Bez obzira na kaotičnu situaciju Leslie neće odustati od namjere da opstane i učinit će sve kako bi se borio protiv Amy i njenih šefova, pa makar oni došli s još primamljivijom ponudom.

Jedinstvena forma serije u kojoj se uz scenarijem predviđenih scena pojavljuju i vrlo domišljati improvizirani dijelovi. Radnja opisuje nevjerojatne situacije koje nastaju u maloj trgovinici mješovitom robom kao i zanimljive odnose između djelatnika.