Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Članovi glumčeve obitelji u Perthu istakli da im 'srca i dalje krvare', ali i da su ponosni zbog priznanja za Jokera, Heathovu 'ulogu života'.


Heath Ledger je točno godinu dana nakon nesretne smrti, uzrokovane smrtonosnom kombinacijom tableta za spavanje i protiv bolova, dočekao svoju drugu nominaciju za Oscara. S 'Planinom Brokeback' nije uspio, no s 'Vitezom tame' ima velike šanse.

Vezani članci Slika nije dostupna Heath Ledger će oživjeti u najnovijem Batmanu? Slika nije dostupna Lindsay Lohan bila u tajnoj vezi s Heathom Ledgerom

Nominaciju za najbolju sporednu ulogu komentirali su i članovi njegove obitelji, koji su se jučer okupili na komemoraciji u Perthu. 'Prema onome što nam je Heath pričao, uloga Jokera u 'Vitezu tame' bila mu je vrhunac dosadašnje karijere i znam da se sjajno zabavljao na snimanju', rekla je glumčeva sestra Kate Ledger.

'Istinski smo blagoslovljeni što imamo Heathovu kćer Matildu i njezinu majku Michelle u našim životima', rekla je okupljenim novinarima druga sestra preminulog glumca, Ashleigh Bell.