Obavijesti Pretražite Navigacija
Zadnja polufinalna emisija

Oba Kristijana i Antonia Barišić u finalu Supertalenta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Break dance dvojac Kristijan Skočić i Kristijan Mihalić, te pjevačica Antonia Barišić su 'upali' u finale Supertalenta!

Brojni gledatelji, ali i žiri su u petak navečer sigurno bili na sto muka, jer količina talenta koja je pokazana na zadnjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta je bila tolika da je Nina rekla da su upravo prisustvovali 'finalu prije finala'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žiri po prvi put podijeljen Tihomir Bendelja i Step by Step ušli u finale Supertalenta! Slika nije dostupna Sprema iznenađenja za finale Antonia Dora: U polufinalu Supertalenta bilo mi je fenomenalno!

Naklonost publike i prvo mjesto su osvojili Break dance dvojac Kristijan Skočić i Kristijan Mihalić, a za drugo mjesto su se borili pjevačica Antonia Barišić i 15-godišnja gimnastičarka Rebeka Stojković. Žiri je rekao da vjerojatno nikada nije morao donijeti tako tešku odluku, no ipak su se na kraju odlučili za - Antoniju Barišić!

Čim je na pozornicu stupio naš već svima poznati žiri trojac, Nina, Enis i Dubravko, voditeljski dvojac Rene i Igor su se osvrnului na novu pjesmu Nine Badrić 'Moje oči boje ljubavi', koju je snimila za novi kanal Doma TV, koji će svoju premijeru doživjeti s kretanjem Doma TV-a. Nini je to prvi singl nakon tri godine.

U zadnjem polufinalu Supertalenta prva je nastupila Snježana Božor, koje već svojim prvim nastupom zaslužila epitet hrvatske Susan Boyle. Snježana je nastupila s čuvenom napolitanskom arijom 'O sole mio', koja je napisana još daleke 1898., a izvodili su je svi najpoznatiji operni pjevači svijeta. Enis je pohvalio njezin nastup, rekavši joj da je uspjela 'pridobiti publiku na svoju stranu, a Dubravko je rekao da je ariju jako dobro otpjevala, dok je Nina ustvrdila da je Snježana 'senzacionalno otvorila zadnje polufinalu Supertalenta'.

>> Peh repera: Za Supertalent se spremali ukupno 20 minuta

>> Supertalent: U finale idu Aleksandar Olujić i plesni klub D'N'F

<a href="http://supertalent.novatv.hr/" target="_blank"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2009/60263690.jpg"/></a> Sljedeći su na pozornicu stupili break dance dvojac Kristijan Skočić i Kristijan Mihalić, koji su na na zadnjoj generalnoj probi polufinalista Supertalenta našoj novinarki Ljubica Foškulo izjavili, ' Pripremit ćemo show!', te nadodali da ne podcjenjuju konkurenciju, ali je se i ne boje. Kristijan na kvadrat su izveli plesnu točku koja je oduševila sve, od žirija do publike, a Nina im je rekla da je to jedan od najljepših nastupa što je uopće vidjela od kada je članica žirija Supertalenta. Dubravko se nije s njom složio, te je bio jako kritičan prema Kristijanu i Kristijanu.

Davor Lovrinić iz Pazina, koji je na riječkoj audiciji otpjevao pjesmu 'That's life' i zaslužio naslov hrvatskog Franka Sinatre, je nastupio s ljubavnom pjesmom tijekom koje ga je pratila balerina, koja je dodatno upotpunila atmosferu njegovog nastupa. Čitav žiri je bio oduševljen Davorovim nastupom, koji se posebno zahvalio što je dobio priliku nastupiti u Supertalentu i pokazati što zna.

Sljedeća je na pozornicu stupila internacionalna grupa mladih glazbenika s prebivalištem u Zagrebu, Flamur, koji dijele ljubav prema flamencu i romskoj glazbi. 'Bit će to spektakl.', kratko su rekli Ljubici Floškulo na generalnoj probi u petak prijepodne, otkrivajući da im je cilj zabaviti i publiku i žiri.

Flamur predvođeni pjevačicom Ninom Ćorić nije impresionirao Dubravka, koji im je pred kraj nastupa stisnuo 'X', koji je opravdao nastupom koji mu nije bio ni približno dobar kao na audiciji. Nina se teška srca složila s Dubravkom, no članovi grupe Flamor su dobro doživjeli kritike, shvativši ih konstruktivno.

Marin Radica, koji je nastup u polufinalu zaslužio electro boogie plesom, nastupio je s novom plesnom točkom, koja je u sebi imala dosta elemenata glume, pa čak i jedan mađioničarski trik, što je oduševilo žiri, koji ga je obasuo s pohvalama, da bi Nina ustvrdila da je 21-godišnjak iz Žrnovnice pored Splita 'baš pravi Supertalent'!

Plesna skupina Kelkopice, koje su na generalnoj probi najavile da će se ovaj put prezentirati kroz još bržu glazbenu podlogu, a koreografiju će prožeti s više plesnih stilova, dok će kostimografija 'također podržavati tu cijelu priču', kako su rekle Ljubici Foškulo, su sljedeće nastupile u zadnjem polufinalu Supertalenta.

Nastup Kelkopica ostavio je otvorenih ustiju sve prisutne u žiriju i publici, a moram reći i vašu malenkost od novinara, jer je njihova plesna točka bila toliko maštovita, dinamična, te usklađena i otplesana bez i najmanje greške, da je to bila jedina moguća reakcija. Žiri je nahvalio zadihane Kelikopice, koje su s pozornice otišle, ne bez razloga vrlo zadovoljne svojim nastupom, kojeg se ne bi posramile niti neke od najboljih profesionalnih plesnih skupina svijeta.

Alen Poplašen se nije uplašio izazova polufinala Supertalenta, te se uz pomoć Luke Čolakovića s repanjem odlučio izboriti za finale, iako je na generalnoj probi Ljubici Foškulo otkrio da je imao manjih 'tehničkih' problema.

'Promijenili smo pjesmu u zadnji tren, a jučer kada smo se našli da vježbamo za nastup, nestalo nam je struje, tako da smo za Supertalent vježbali ukupno nekih 20 minuta.', rekao je Alen kroz smijeh, koji je u polufinalu nastupio sa vlastitom pjesmom, koja se jako svidjela žiriju. Nina, Enis i Dubravko su mu rekli da je autentičan, te da se nadaju da će glazbeni producenti prepoznati njegov talent.

Zagrepčanka Eva Požar Kardum, koja se prije četiri godine počela baviti 'hoopanjem' i sad je u postupku edukacije za hoop učitelja, je na audiciji oduševila hoopanjem te sve vjerojatno vratila u djetinjstvo, no istaknula se i zabavnom osobnošću kojom je uspjela nasmijati i žiri i publiku: 'Uvijek se pretvorim u klauna kad me uhvati trema, tako se borim protiv nje. Jednostavno je preusmjerim na zafrkanciju', izjavila je na generalnoj probi Eva. U polufinalu se predstavila sa šarolikom hoop točkom, a ovaj je put došla i sa 'pojačanjem' među kojim je i njem suprug. Žiri je bio zadovoljan njezinim nastupom, te su joj zaželjeli prolazak u finale.

Antonia Barišić, koja ide na solo pjevanje, te tri godine pjeva u gospel sastavu Messengers koji broji osam članova, je u polufinalu, uz pomoć ostatka članova gospel sastava, otpjevala je jednu od najpoznatijih gospel pjesama, 'Oh Happy Day'. Antonia je sa svojim nastupom zaradila mnoge komplimente, te je s pozornice sišla iznimno zadovoljna.

Rebeka Stojković iz Osijeka, učenica prvog razreda matematičke gimnazije, koja se gimnastikom bavi već jedanaest godina, a na brojnim nastupima i natjecanjima osvojila je čak 74 medalje, na generalnoj probi u petak ujutro otkrila je da će 'u koreografiju večerašnjeg nastupa biti uključene lopta i traka, a za razliku od audicije, glazba će biti malo dramatičnija'. Rebeka je svoje obećanje polufinalnim nastupom ispunila, te je oduševila sve prisutne.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene