Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Objavljeni su novi šokantni detalji kobne večeri 6. siječnja, kada su se posvađali i potukli glumac Mel Gibson i Oksana Grigoreva.


Oksana je vlastima rekla da ju je Mel dva puta udario u glavu, nakon čega ju je gušio svojom podlakticom i to na krevetu dok je u rukama držala njihovu kći Luciju, objavljuje Radar. Slobodnu ruku stavio je na njezina usta i nastavio je gušiti. Njezin 12-godišnji sin Sascha cijelo vrijeme je bio u sobi i gledao napad na majku.

Vezani članci Slika nije dostupna Uskoro presuda: Melu Gibsonu prijeti četiri godine zatvora Slika nije dostupna Melu prekipjelo: traži puno skrbništvo nad kćeri s Oksanom

Nakon što se Oksana borila rukama i nogama da preživi gušenje, prema njezinim riječima, Mel je tada izvukao pištolj i prijetio da će ubiti nju, Saschu, Luciju i sebe. Nekako je uspjela pobjeći iz sobe nakon čega je zajedno s djecom bosonoga izletjela iz kuće u potrazi za pomoći.

>>Mel Gibson udario dvomjesečnu kći

>>FOTO: Oksana nakon što joj je Mel Gibson razbio zube!

Radar je objavio i Oksanine tajne snimke putem kojih dokazje da je Mel tukao njihovu kći Luciju. 'udario si me, i udario si nju dok je bila u mojim rukama! Mel, gubiš pamet! Trebaju ti lijekovi!', vrištala je Oksana Melu dok se sve bilježilo na vrpcu.

'Tebi treba jedno fino prebijanje jer si kučka, kurvo! Sa sinom koji je pi***! I želim svoje dijete, jer tebi nitko neće vjerovati! Tako da se jebi!', odgovorio joj je Mel. Nakon cijelog događaja dijete je bilo fotografirano s masnicama na licu. Socijalni radnici su razgovarali sa Saschom, međutim, snimke na vrpci se vjerojatno neće moći koristiti na sudu, piše TMZ.

U Kaliforniji je legalno tajno snimati nekoga bez njegovog znanja ukoliko će se snimka iskoristiti kao dokaz nasilja. Međutim, Oksana je Melu slala tekstualne poruke u kojima mu je napisala da je snimala razgovore jer ju nije želio financijski poduprijeti, zbog čega će Mel pokušati sve svesti na njezin pokušaju iznude novca.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju