Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od 16. siječnja subotom i nedjeljom na Novoj TV glumica Christina Applegate u ulozi žene koja je prisiljena iznova otkriti sebe u novoj humorističnoj seriji 'Tko je Samantha?'.


Dobiti priliku ispraviti loše poteze, izbjeći sve nedaće, opet proživjeti sretne trenutke, te svoj život započeti iznova, može se ne prvi pogled učiniti kao prava bajka, no lijepa Christina neće imati nimalo lagan zadatak.

Vezani članci Serija Bogu iza nogu - 11 Markantni Turčin izaziva pravi kaos u "Bogu iza nogu", a neke će njegova pojava u potpunosti opčiniti, jer tko bi mu odolio Slika nije dostupna Dobro raspoložena: S kolegicom se hvatala za grudi!

Fascinantna komedija o novoj životnoj prilici predstavlja zvijezdu legendarnih 'Bračnih voda', Christinu Applegate u ulozi Samanthe Newly koja se nakon osmodnevne kome probudi te shvati da ima amneziju. Sam se ne sjeća svojih prijatelja, rođaka i voljenih osoba i nema pojma kakvim je životom živjela prije nesreće. Samantha svoje stanje protumači kao priliku iz snova i svjesna da sada može svoj život ponovno proživjeti bez sjećanja na 'tamne mrlje' svoje prošlosti.

Ne znajući tko je, Samantha dobiva priliku i ispraviti pogreške koje je nekada učinila, a s najvećim problemom se suočava kada sazna da ih je imala jako, jako puno.

Kako bi ponovno pronašla svoj život Sam se mora osloniti na jedine ljude koji joj mogu pomoći. Tu su njeni roditelji Regina i Howard, a njena navodno najbolja prijateljica Dena joj također pruža podršku. No, stvari nisu kakve se čine…

Sam saznaje da sa svojim roditeljima nije pričala dvije godine, a ima izgleda i najbolju prijateljicu koja joj to zapravo nije. Kada konačno pronađe svoj pravi oslonac u životu, prijateljicu Andreu, Sam kreće u ponovno proživljavanje svog života. Kako bi se stvari još više zakomplicirale, Sam saznaje da u svom 'prošlom' životu uopće nije bila nevinašce. Sklona alkoholu i ljubavnim avanturama s oženjenim muškarcima, Sam nije bila baš idealna moralna vertikala u svojoj okolini, a dodatno je uzruja i činjenica da je bila nevjerna svom dečku Toddu. Razočarana svojim životom prije amnezije, Sam odluči promijeniti svoju sudbinu, te s novim odlukama krenuti u avanturu zvanu život.

Ne propustite novu humorističnu seriju 'Tko je Samantha?' od 16. siječnja subotom i nedjeljom na Novoj TV!

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju