Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Štef i Miro žele posao iz snova! U brojnim poslovnim kombinacijama naći će se glumci Hrvoje Kečkeš i Ljubomir Kerekeš u pilotu serije 'Lov u mutnom'!


Štef (Ljubomir Kerekeš) i Miro (Hrvoje Kečkeš) žele samo jedno - napraviti posao svog života. No u njihovoj kombinaciji uvijek nešto nedostaje da postignu potpuni uspjeh. Štef je majstor za mutne poslove, a Miro se pak teško snalazi u životnoj svakodnevici. No, unatoč razlikama u karakteru Štef i Miro ostaju nepopravljivi u izmišljanju poslovnih kombinacija.

Vezani članci Slika nije dostupna Ljubomir Kerekeš i Ivica Pucar u ‘Najboljim godinama’ Slika nije dostupna Hrvoje Kečkeš: Jednom su me uhitili zbog grafita!

Štef je mutni diler automobila koji se uvijek zamara novim poslovnim prilikama. Sve svoje poslove obavlja preko telefona i novina s oglasima. Miro je automehaničar koji pod vodstvo prijatelja Štefa nastoji napraviti sve kako bi ostvario poslovnu dobit. Razlika između ova dva prijatelja je što Štef uvijek ima 'mutne' namjere, a Miro ima samo 'mutan' pogled na život i okolinu koja ga okružuje.

Kad ti uspjeh izmakne pred očima...

Štef je tipičan antiheroj današnjice s kojim se život poigrava tako da mu uspjeh uvijek izmakne pred očima. Preprodaja automobila, perilica za rublje ili brašna na tone samo su neki od poslova ovog tandema koji nikako da se obogati sa svojim poslovima. Osim njihovog velikog prijateljstva, dvojac u svakodnevnici prate Štefova umiljata supruga Rozi (Tamara Šoletić) i Mirekova bivša punica (Jasna Odorčić) s kojom je ostao živjeti nakon što ga je žena iz nepoznatih razloga napustila.

Štef Fartek

Štef je 40-godišnji muškarac koji nikada nije dobio pravu šansu u životu. Nažalost, on je uglavnom nevidljiv, jer se našao na prekretnici društva u hrvatskoj svakodnevici između zaostalog režima i novog kapitalističkog društva. Bavi se trgovinom na malo, a razumije se u sve vrste prijevoznih sredstava. Najviše voli pse, a omiljeno piće mu je kava sa šlagom.

Miro Žerjavić

Miro je dečko u kasnim dvadesetima. Iako ga je žena ostavila živi sa svojom punicom. Po zanimanju je mehaničar, a za razliku od Štefa ne krasi ga visoki stupanj inteligencije i snalažljivosti. Po prirodi je impulzivan i sirotoga ne krase zavodničke osobine.

Crni

To je tip koji sve može nabaviti. Iglu, konac ili broj mobitela od političara. Uvijek je spreman za zanimljivu poslovnu kombinaciju i živi u stanu koji više nalikuje skladištu.

Punica

Gospođa punica ima samo jedan zadatak, a to je riješiti se svog zeta Mireka. Naime, nakon rastave s njezinom kćerkom, Mirek je ostao živjeti s punicom, a ona se nastavila brinuti o njemu kao o vlastitom sinu.

Roza

Roza je Štefova žena. Atraktivnog izgleda i dominantnog nastupa Roza često ostavlja svog supruga u sjeni. Premda voli Štefa i ne bi ga mijenjala, Rozi je krajnje sumnjičava prema njegovim životnim i poslovnim odabirima te ga često zbog toga kritizira.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju