Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Voditeljica IN magazina ovih je dana počela pohađati satove glume kako bi se na jesen što uspješnije mogla priključiti glumačkom sastavu 'Najboljih godina'.


‘Gluma je moja želja.’, priznaje Nikolina Pišek koja će se za potrebe novog lika transformirati u maniru holivudskih glumica iz ljepotice u ženu ovisnu o alkoholu. Naime, Nikolina će glumiti suprugu vlasnika hipodroma i političkog moćnika kojeg će utjeloviti glumac Enes Vejzović koji je, uz Miru Furlan, još jedno glumačko pojačanje nove sezone Najboljih godina.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Vjenčanje neće biti u Hrvatskoj, ni Srbiji, već na Azurnoj obali!' Slika nije dostupna Nikolina Pišek je raščupana, bez šminke i prava nimfomanka!

‘Riječ je o ženi starijoj od mene nekih dvadesetak godina, koja ima izvjesnih psihičkih problema i čija je životna motivacija potpuno drukčija od moje. Ona svoje životne probleme i frustracije kompenzira tako što prekomjerno konzumira alkohol, a kao problem spominje se i nimfomanija.’, izjavila je Nikolina kojoj će ovo ljeto proći u znaku pripremanja za novi životni izazov - onaj glumački.

>> Nikolina Pišek: Bake su imale pravo - na seksu treba raditi

>> Nakon američkih hit serija Mira Furlan u 'Najboljim godinama'

Iako se Nikolina već u par navrata okušala u glumačkim vodama, smatra kako će uloga u 'Najboljim godinama' zahtijevati veću pripremljenost i odricanje, s obzirom na to da će njen lik doživjeti i veliku fizičku transformaciju. Voditeljica IN magazina tako će u ljetnim mjesecima marljivo pohađati satove glume, kako bi u rujnu potpuno spremna započela snimati svoje prve kadrove ove popularne dramske serije.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju