Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Charlie Sheen zaista ne gubi svoje vrijeme, jer unatoč što je postao top tema holivudskih krugova i upozorenju suda da se kloni droge i alkohola, on opet živi po svom.


Tako je nakon što je zatvorio vrata rehabilitacijskog centra unajmio privatni avion i u ugodnom društvu žena u bikiniju sletio na trodnevni tulum u Belize. Tamo je problematični glumac opet demonstrirao koliki je kapacitet za alkohol, drogu i žene, prenosi The Sun.

Vezani članci Slika nije dostupna Ima on i dobru stranu: Bolesnoj djevojčici donirao 75 tisuća dolara! Slika nije dostupna 'Molim vas, prestanite je gledati i puniti svoju glavu prljaštvinama!'

Jedan lokalac je tako izjavio: 'Ja ne mogu nikako shvatiti kako jedan čovjek može konzumirati tolike količine alkohola, a da se uopće ne onesvijesti'. Možda mu je po tom pitanju pomoglo šest žena koje su u bikiniju cijelo vrijeme skakutale oko njega, a da sebi osigura zaista široku lepezu ženskog spola pobrinuo se tako da je među njima bilo Azijki, Španjolki, Skandinavki.

>> Charlie Sheen opet podivljao uz prostitutke i kokain

Svjedoci su naveli kako je s jednom po jednom išao u sobu, a za jednog pijanca, imao je oči 'kao sova', pa je zasigurno postojala kombinacija s drogom. Zanimljivo je njegovo viđenje liječenja obzirom da je nedavno unajmio i trenera za triježnjenje, no on je tu očito da liječi, a ne da spriječi. Mi se samo nadamo da u kući u Belizeu nema previše ormara kako njegove prijateljice u bikiniju ne bi morale tamo provesti svoju noć.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju