Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U prosincu ove godine na Broadwayju bi trebao početi igrati dugo očekivani 'Spider-Man' mjuzikl, izvijestili su producenti.


Mjuzikl o Spider-Manovim avanturama već je trebao krenuti u veljači ove godine, no kako je produkcija imala financijskih poteškoća ipak su premijeru odgodili za prosinac. Za glazbu i tekstove su se pobrinuli Bono i Edge iz U2-a, a producent Michael Cohl rekao je da će probne izvedbe početi 14. studenog, a premijera će se održati 21. prosinca u kazalištu Foxwood na Broadwayju.

Vezani članci Slika nije dostupna Spektakl s Broadwaya u Hrvatskoj! "Mačke" oduševile Zagrepčane Slika nije dostupna Nije pomoglo ni slavno ime - Propao nakon 3 mjeseca!

>> Odluka je pala: Andrew Garfield je novi Spider-Man

Produkcija je također naišla na probleme u pronalaženju glavnih glumaca, tako da je tek na početku ove godine ulogu Spider-Mana dobio relativno nepoznati glumac i pjevač Reeve Carney, dok je škotski glumac Alan Cumming naknadno odustao od uloge Zelenog goblina. Kako izvještavaju američki mediji, 'Spider-Man' je zahvaljujući nevjerojatnoj 'neboderskoj' scenografiji najskuplja brodvejska produkcija svih vremena, s budžetom od skoro 50 milijuna dolara!