Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osim malenoga Lennyja, pogledajte tko je još oduševio žiri i publiku u najnovijem 'Supertalentu'.


Dejan i Lenny Damijanić

Vezani članci Slika nije dostupna Mali bubnjar Lenny opet oduševio žiri i gledatelje! Slika nije dostupna Tihomir Bendelja i Step by Step ušli u finale Supertalenta!

Lenny je bubnjeve dobio za svoj treći rođendan tako da svira posljednjih godinu dana. Roditelji su mu kupili instrument jer, kažu, oduvijek je nešto lupkao. Tata Dejan svira posljednjih 10 godina u bendu Net Express a po zanimanju je poštar. Mama radi kao voditeljica welnessa. Poželjela je da joj sin bude glazbenik na jednom rock koncertu, a želja joj se ispunila i brže ne nego se nadala. Baka je profesorica glazbene kulture, a Lenny kod bake i djeda svakodnevno vježba. Trenutno je opčinjen Michaelom Jacksonom. Rođen je 25.05.2005. u pet sati na petom katu bolnice, a ova prava rock obitelj živi u Žminju. Lenny je do sada pogledao 20 koncerata na DVD-u, no roditelji ga često i vode na koncerte od kojih on posebno voli one na moto-susretima.

Maksimirske mažoretkinje

Posjetite SUPERTALENT

Maksimirske mažoretkinje zapravo su rekreativna skupina iz doma umirovljenika Maksimir, a njihova voditeljica i koreografkinja zapravo je fizioterapeutkinja. Da gospođa Nada odlično radi svoj, kako koreografski tako i terapeutski, posao dokazuje brojka od 147 nastupa u 14 godina koliko ova skupina postoji. O tome koliko su ove gospođe već sada popularne i tražene govori činjenica da su nastupale s velikim zvijezdama poput Severine i Luke Nižetića. Ideja o mažoretkinjama u 'zlatnim godinama' rodila se 1995. povodom fašnika. Njihovi su kostimi tada bili od krep papira no danas su to prave uniforme koje su gospođe same i osmislile. Koreografija koju su izvele na zagrebačkoj audiciji jedna je od osamnaest u njihovom bogatom repertoaru.

Tanja Marić

Tanja je 20-godišnja majka dvoje djece iz Osijeka. Studentica je prehrambeno biotehnološkog fakulteta i izvanredna pjevačica. Obožava, kaže, Mariah Carey zato je i odabrala njenu pjesmu za predstavljanje na osječkoj audiciji. Uz bezuvjetnu potporu supruga i obitelji nada se ostvariti pjevačku karijeru. Prijavljivala se iz tog razloga na slična natjecanja, a nada se da će na ovome doći do kraja i ostvariti svoj san. Nakon nastupa se rasplakala ganuta pozitivnim komentarima žirija.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju