Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Knjiga je to kojom će Doly odgovoriti na spisateljski uradak Vlatke Pokos.


'Izdajem specijal koji će se zvati 'Život u paklu', spisateljica će biti Dolores Lambaša, i mislimo da će to obradovati cijelu Hrvatsku, da pročitaju i tu stranu priče', rekla nam je Bernarda Tolić, najavljujući još jednu celebrity knjigu u nizu, koje niču tolikom brzinom da se naspram njih gljive poslije kiše pravi amateri.

Vezani članci Josipa Pavičić Berardini (Foto: John Pavlish) Drama Josipe Pavičić Berardini oduševila svjetske kazalištarce, a uskoro najavila i novu knjigu Cabaret - Koncert za žlice i gitaru (Foto: Teatar Exit) Pomalo uvrnuti i ludi nastup: Ne propustite otkačeni trubadurski nastup žlica i gitara u Studiju Exit!

>> 'Dolores Lambaša izmislila je trudnoću kako bi privukla pažnju'

>> Vlatka Pokos: Dolores je takva zbog narkomanske prošlosti

Bernarda se i sama okušala u spisateljskim vodama. Zbog njezinog književnog prvijenca 'Show bez bizza' svojedobno se tresla većina estrade. Nažalost sama Dolores nije se pojavila na otvorenju restorana. Ipak, doznali smo kako se s dragim odmara na Braču.

Za razliku od nje turske specijalitete nije propustio kušati najpoznatiji dubrovački ugostitelj Mato Đurović. A, fuzija turske, dalmatinske i bosanske kuhinje oduševila je i ultimatfightera Aljin Ahmić, kojeg uskoro očekuje veliki meč u Moskvi. Više u prilogu IN magazina!