Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Montana Fishburne tvrdi kako je napokon razbijen led u njezinim odnosima s ocem Laurenceom.


Novopečena porno glumica izjavila je za portal TMZ kako su ona i otac malo-pomalo počeli razgovarati. ‘Tata i ja se jako dobro slažemo!’, izjavila je Montana Fishburne. No iako te izjave treba uzeti sa zadrškom, jer je ova djevojka već prije pokazala sklonost iznošnja laži pred kamerama, činjenica je da joj otac još uvijek plaća odvjetniku u sudskoj parnici u kojoj je Montana optužena za nanošenje tjelesnih ozljeda i napad predmetom opasnim po život.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Vivid pustio u opticaj jako pohotnu golu Montanu Fishbourne! Slika nije dostupna Montana Fishbourne: Majka me podržava, otac mi se ne javlja

>> Laurence Montani Fishburne: Sramotiš me!

>> VIDEO: Vivid pustio u opticaj jako pohotnu golu Montanu Fishbourne!

Naime, to je učinila bivšoj djevojci njezinog sadašnjeg dečka Jeromea Greenea. U veljači je bila uhićena zbog napada na djevojku čiji identitet se čuva u tajnosti. Navodno je Montana uletjela u njezin stan i prebila je u kupaonici.

Očev odvjetnik ju je spasio pritvora, iako je Montana na uvjetnoj jer je prošlog studenog bila osuđena zbog prostitucije. Proces je i dalje u tijeku, a tata plaća visoke račune odvjetnicima. Prema tome mogli bi još i povjerovati Montani.