Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čini se da za Modnog mačka nema recesije. Grubnić je snimljen kako na zapuštenom gradilištu na Jarunu skuplja izmet svoje kujice Lu u Gucci vrećicu, a i sam je priznao da svojoj 'najboljoj prijateljici' kupuje odjeću u Beču.


'Nedavno sam pospremao ormar i shvatio da sam opsjednut odjećom poznatih modnih dizajnera. Sve mi je Gucci i Dolce&Gabbana. Zato imam hrpu vrećica s potpisom. Inače imam onih pravih za pasju 'kakicu’ kojih ima kupiti u pet shopu, doduše i one su modne. Imaju nacrtane šapice. Ovaj put nisam imao ni jednu sa sobom pa je nadrapala Guccijeva vrećica.', izjavio je Modni Mačak za 24 sata opravdavajući se jer 'ga prozivaju da je recesija, a on kakicu skuplja Guccijevom vrećicom'.

Vezani članci Slika nije dostupna Marko Grubnić zbog prosvjeda u štiklama morao pješke na Gornji grad Slika nije dostupna Modni mačak operirao obraze - primjećujete li promjenu?

>> Marko Grubnić: S Alexom sam se savršeno proveo

>> FOTO: S kim to ljetuje Modni mačak?

Njegova 'najbolja prijateljica' je pasmine mops i odaziva se na ime Lu, a kako Mačak sam kaže, novce voli trošiti kako na sebe tako i na svoju nju pa i njoj kupuje odjeću, te joj je haljinicu od crnog tila kupio u Beču, no nije želio komentirati koliko je koštala.