Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stručnjakinja za promociju filmova i potpredsjednica marketinga studija MGM ustrijeljenja je s nekoliko hitaca u prsa.


Vikend u Hollywoodu obilježio je krvav događaj vrijedan najnapetijih trilera - ubijena je Ronni Chasen, publicistkinja i marketinški stručnjak, koja je, među ostalim, radila i na promociji Oskarom nagrađenog filma 'Vozeći gospođicu Daisy'.

Policijsko izvješće kaže da je Ronni Chasen ustrijeljena pet puta u prsa, a pronađena je u automobilu koji se zabio u stup rasvjete na Sunset Boulevardu. Ronni se vraćala s partyja održanog povodom premijere filma 'Burlesque', a ubijena je dok se vozila kući. Svjedoci tvrde da su čuli pucnjeve pola sata iza ponoći na predjelu Beverly Hillsa.

Ronni Chasen je jedna od pokretača filmskog festivala u Palm Springsu, kojemu je prije desetak godina stvorila zavidnu reputaciju nagovorivši Randyja Newmana, Johna Williamsa i Andyja Garciju da se pojave na svečanom otvorenju. Chasen, koja je postala bitan faktoru u hollywoodu još u sedamdesetima te je nedavno imenovama potpredsjednicom marketinga MGM studija se, također se bavila i karijerom Janet Jackson.

>> Producent realityja uhićen za ubojstvo žene koju je sakrio u septički spremnik

Policija zasad nema osumnjičenih, dok poznanici tvrde da ne postoji nitko tko bi želio nanijeti zlo Ronni Chasen. 'Njezina smrt je vrlo tužna i vrlo misteriozna. Bila je dama, dobra prijateljica i genijalna u svom poslu', izjavio je Harold Matzner, direktor Palm Springs festivala.