Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Sarajevu i dalje gužva. Naravno razlog tomu je već tradicionalni Sarajevo film festival, a poznatim crvenim tepihom, uz mnoge celebove, prošetao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Osim toga Ivana Nanut vodi vas na premijere hrvatskih filmova 'Crnci' i Kenjac'.


Anton Nuić, redatelj filma 'Kenjec' skromno jer izrazio zadovoljstvo zbog velikog interesa za njegov film, a Ivana Nanut je na crvenom tepihu uhvatila i Halida Bešlića koji je ponudio objašnjenje značenja riječi 'kenjac'.

Vezani članci Milan Bandić - 1 Zagreb započinje s podjelom novčane pomoći za obnovu nekretnina oštećenih u potresu Slika nije dostupna Mickey Rourke stigao u Sarajevo!

Boris Banović je filmski festival iskoristio da bi promovirao svoju knjigu, što je novinar Dean Sinovčić prigodno komentirao: 'Pa Boris Banović polako postaje ikona i u BiH-a, što on zna dobro iskoristiti, tako da mu je festival došao kao 'šamar budali'.

A u Sarajevo je navratio i Milan Bandić, a u prilogu IN magazina pogledajte što je zagrebački gradonačelnik imao za reći Ivani Nanut o Sarajevu i festivalu, između ostalog.