Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Proveli smo dan na setu domaće telenovele 'Pod sretnom zvijezdom', koja će se uskoro početi emitirati na Novoj TV.


Ovih je dana u tijeku snimanje nove telenovele koja će sigurni smo osvojiti srca gledatelja Nove TV. Okupljena je eminentna glumačka ekipa. Okosnica serijala vrti se oko života četiriju snažnih žena. Glavne likove utjelovile su Sandra Lončarić Tankosić, Mila Elegović, Linda Begonja i Mirna Medaković.

Vezani članci Slika nije dostupna Jelena Rozga prihvatila ulogu u 'Pod sretnom zvijezdom' Slika nije dostupna Kurbaša pokazuje svoju mračnu stranu

Serija naziva 'Pod sretnom zvijezdom' zasigurno će vas zaintrigirati već prvom epizodom. Uvjereni smo da će lik koji tumači Mila Elegović ubrzo dobiti mnogo poklonika.

>> Mila Elegović: Valentinovo je najgluplji praznik ikada!

Gledatelji su do sad Milu navikli gledati prvenstveno u humorističnim ulogama. Lik Elizabete sušta je suprotnost svemu što je do sada radila. Ono što je tipično za telenovele su emocije svake vrste. Mirna Medaković nam je otkrila da suza ni ovog puta neće nedostajati. Naravno, razlog su ljubav i životne nepredvidivosti.

Lik koji u seriji život neće maziti je Suzana koju glumi Sandra Lončarić Tankosić. Kakvu to tajnu krije Suzana i koja će od ove četiri ljepotice utjeloviti lik negativke doznat ćete na proljeće kad je najavljeno prikazivanje telenovele 'Pod sretnom zvjezdom'. Pogledajte prilog IN magazina!