Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac iščekuje rezultate koji bi trebali dati odgovor koliko je do sada liječenje bilo uspješno.


Michael Douglas uputio se u New York gdje će iščekivati ključne nalaze o svom zdravstvenom stanju, a kao potpora sa njim je otputovala i njegova obitelj, supruga Catherine Zeta Jones te djeca Dylan i Carys. Iako je teška godina iza njega, glumac ne odustaje od borbe, a sada mora napeto iščekivati nalaze koji će pokazati rezultat liječenja protiv opasnog raka grla, prenosi Daily Mail.

Vezani članci Slika nije dostupna Michael Douglas uzima Viagru da može zadovoljiti Catherine Slika nije dostupna Michael Douglas i Catherine Zeta Jones u Dubrovniku

Douglas je svojom pojavom ostavio dojam da mu je zdravstveno stanje poboljšano unatoč iscrpljujućim kemoterapijama kojima je bio podložan zadnjih nekoliko mjeseci, pa se time opet vratila nada kako bi nalazi mogli biti sretna vijest za glumca i njegovu obitelj, a zeleno svjetlo za optimizam pružali su i liječnici svojim dijagnozama. No, sam je izjavio kako će baš u siječnju otkriti koliko su mukotrpne terapije bile uspješne i je li rak konačno eliminiran.

>> Michael Douglas miri se sa bolešću i planira vlastiti sprovod?

Obzirom da se ključni nalazi čekaju iz bolnice u New Yorku, Douglas je svojim putovanjem pokazao kako je taj trenutak sve bliži.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju