Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mentor Joža je bio glavna moralna i pokretačka snaga svih stanara Farme. Ostao je u sjećanju svima koji su pratili show kao osoba bez koje bi Farmeri bili izgubljeni slučaj na plodnoj zemlji izoliranog sela blizu Zagreba.


Uloga mentora Jože bazirala se na prenošenju iskustva na neiskusne Farmera, koji o životu na selu nisu znali mnogo, te kako preživjeti bez svih luksuznih dobara modernog života. Mentor Joža se prošle godine dobro namuči, a kako se vraća i ove godine progovorio je kako mu je bilo voditi i davati zadatke natjecateljima koji nisu navikli na život na selu, te što misli promijeniti u odnosu na prošlu godinu te kako se pripremio za nove Farmere.

Vezani članci Željko Kerum najavio kandidaturu za gradonačelnika (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 6 Nitko neće Kerumovu svinjogojsku farmu, nudili je i na Njuškalu Dora Adanić Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa

>> Farmeri će raditi za nagradu

>> Što hrvatski celebrityji misle o životu na Farmi

'Čuj, ja sam ti prošle godine bil dobar z njima, zato kaj mi je bilo prvi put. Ali moram reći da se ja tam tad ni nisam mogel niš ljutiti, jer su svi ti ljudi meni postali jako dragi. Tak da se ja nisam ni mogel neš previše derati na njih. Makar, moram priznati da su mi nekad Farmeri bili ljeni, kaj me ponekad znalo naljutiti. Ali zaista, sve zadatke kaj sam im daval su uvijek napravili. No, rezoniral sam sve greške kaj sam napravil prošli put, tak da sam se ovaj put dobro spremil, i mogu ti reći da ak me ne budu slušali kak treba, da bum ih fino kaznil. Rekel bum to ovako:' Budu li dobri dobili bu čokoladu, a budu li mi bili zločesti dobili bu bič.', rekao nam je mentor Joža, koji je očigledno u potpunosti spreman za još jednu avanturu s našim Farmerima.