Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Maja Terzić je u petak sa svojim psom Nessom pobijedila u trećoj polufinalnoj emisiji i osigurala finale Supertalenta, te je s nama podijelia dojmove o sinoćnjoj večeri…


19-godišnja Maja Terzić i njezin pas Nessa, pasmine Border Collie su u petak navečer pobijedile u trećoj finalnoj večeri Supertalenta, dobivši najviše glasova publike, te se plasirali u finale najgledanijeg hrvatskog showa. Nazvali smo Maju da vidimo kakvi su joj dojmovi nakon jučerašnje pobjede. Kada smo dobili Maju, baš je bila na autoputu, sa Nessom u krilu, vraćajući se s roditeljima u rodnu Pleternicu. Prvo smo pitali Maju da li je imala tremu pred jučerašnji nastup?

Vezani članci Janko Popović Volarić Žiri Supertalenta bio je jako uzbuđen pred finale showa, a sve je snimila kamera u backstageu Slika nije dostupna Oba Kristijana i Antonia Barišić u finalu Supertalenta!

>> Maja Terzić sa psom Nessom i Viktorija Novosel su novi finalisti Supertalenta!

'Pa imala sam blagu tremu, no pokušala sam da se to ne vidi, da ne bi Nessa to osjetila, jer bi se i ona onda bila nervoznija, te sam je cijelo vrijeme hrabrila, govorila sam joj, 'Možeš ti to, možeš ti to', pa pošto sam ja bila dobro, onda je i ona bila dobro i puno mirnija nego na audiciji. Još ovoga puta publika nije pljeskala, što je Nessu na audiciji jako prestrašilo, pa je ona bila mirna i sve je ispalo super.', rekla nam je Maja.

Otkrila nam je da je s pobjedom ostala u potpunosti zatečena, jer sebe i Nessu uopće nije smatrala favoritima, niti ih je itko drugi smatrao favoritima, mediji ih, za razliku od na primjer plesne skupine Cats uopće nisu spominjali kada se govorilo o favoritima, tako da joj je pobjeda bila veliko iznenađenje. No ne samo njoj, nego i njezinoj obitelji i prijateljima, za koje kažu da su svi jako ponosni, čestitaju joj, te 'svi žele kartu za finale!'. Pitali smo Maju što joj je bilo najteže dok se pripremala s Nessom za polufinale i da li je već počela uvježbavati točku za finale?

<a href="http://supertalent.novatv.hr/" target="_blank"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2009/60263690.jpg"/></a>

'Najveća poteškoća za Nessu i mene je bila ta što se ona jako boji pleksiglasa, jer dok hoda po njemu se jako čuje kako joj nokti lupkaju, i to bi je svaki put uznemirilo što je utjecalo na našu točku. Tada su nam stavili tepih, pa sam je prošetala nekoliko puta i vidjeli smo da je bolje, jer se onda više nije tako jako čulo, pa smo nastupili na tepihu u polufinalu i ispalo je jako dobro. Nisam još počela smišljati točku za finale jer uopće nisam smatrala da ćemo proći dalje, stvarno sam bila iznenađena što smo pobijedile tako da ćemo sada početi smišljati što ćemo za finalni nastup.', kazala nam je Maja.

Usprkos pobjedi i što joj je bilo jako drago čuti riječi hvale od Nine, Enisa i Dubravka, Maja nam je skromno rekla da se i dalje ne smatra favoritom i da ne misli da će pobijediti u finalu, no mi smo je podsjetili da je tako mislila i u polufinalu, pa tko zna…