Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nekadašnja zvijezda filmskog serijala 'Sam u kući' prekinula je osmogodišnju ljubavnu vezu.


Nakon osam godina veze, Macaulay Culkin i Mila Kunis su se odlučili razići, no kako je njihov glasnogovornik izjavio za Post's Page Six, 'prekid je bio prijateljski i par će ostati u dobrim odnosima'. Po nekim izvorima par je prekinuo još prije nekoliko mjeseci, no odlučili su pričekati s objavljivanjem vijesti jer je Mila Kunis promovirala svoj zadnji film 'Black Swan', redatelja Darrena Aronofskyja.

Vezani članci Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Njihov se prekid predviđao dok je ona sneno gledala u drugog, a sada je o svemu i sama progovorila Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Jedan od najljepših parova prolazi kroz dosad najveću krizu u vezi, zajedno su samo zbog jednog razloga?

>> Natalie Portman: Lezbo-scena s Milom Kunis prodaje 'Crni labud'!

>> Poginula sestra Macaulayja Culkina

Macaulay Culkin je jednom bio najveća dječja zvijezda Hollywooda, te je zarađivao po 6 milijuna dolara po filmu, no karijera mu je stala nakon što su se njegov otac Kit, koji mu je bio i menadžer, i majka Patricia sudski zavadili oko njegove imovine i prava na kontroliranje iste. Macaulay je s 18 godina ušao u brak s glumicom Rachel Miner, no rastali su se već nakon dvije godine