Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

LiLo i Heath bili su par u vrijeme glumčeve smrti.


Internetski portal Radar došao je u posjed audio zapisa telefinskog poziva Lindsayjine majke Dine s njezinim bivšim suprugom Michaelom Lohanom. 'Lindsay je bila u vezi s Heathom i onog dana kad je umro. Ne znam je li ti pričala o tome, ali ja sam je pokušavala odvojiti od njega', rekla je Dina Lohan, koja se pribojavala za kćer, jer je shvatila da je pokojni glumac 'izrazito samodestruktivan'.

Vezani članci Slika nije dostupna Heath Ledger će oživjeti u najnovijem Batmanu? Slika nije dostupna VIDEO: Objavljen videospot u režiji Heatha Ledgera

'U to je vrijeme miješala alkohol i tablete za smirenje i mogla je završiti poput njega', govorila je Lindsayjinom ocu Michaelu. 'Njegova smrt potpuno ju je shrvala'.

Heath Ledger umro je 22. siječnja 2008. godine od smrtonosne kombinacije lijekova, a iza sebe je ostavio kći Matildu, danas 4-godišnjakinju, koju je dobio u kratkom braku s glumicom Michelle Williams. Za njegovu vezu s Lindsay Lohan dosad se nije znalo, no dokazio koje je priložeio portal Radar ostavljaju malo mjesta sumnji. Lindsay Lohan nije demantirala autentičnost snimke, već je javno prozvala oca zbog 'odrvatnog postupka'. Uredništvo Radara nije potvrdilo da je audio-materijal dobilo od njezina oca Michaela Lohana.