Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stradunom je danas prošetao jedan od najpoznatijih glumačkih parova - glumci Kurt Russell i Goldie Hawn!


Bez ikakve pompe i VIP tretmana jutros je u Dubrovnik privatnim zrakoplovom sletio poznati holivudski glumački par Goldie Hawn i Kurt Russell. Nakon šetnje Stradunom, Russel i Hawn posjetili su Knežev Dvor, gdje su se raspitivali o povijesti Dubrovnika. Nakon podnevnog izleta, zvijezde su se gliserom uputile prema vili Dubrovnik u kojoj su odsjeli.

Vezani članci Joško Cebalo, načelnik Stožera CZ DNŽ Načelnik stožera o cijepljenju turističkih djelatnika, testiranju turista i mjerama: "Za dolinu Neretve smo morali predložiti produljenje mjera" Slika nije dostupna FOTO: Aspen - svi su gore!

>> FOTO: Aspen - svi su gore!

U prestižnoj vili Dubrovnik, koja je oduvijek bila sinonim za vrhunski komfor i privatnost svojih gostiju, par će provesti svoj godišnji odmor. Vrckava glumica Goldie Hawn, čija je najcitiranija izjava ona kako je ispucane pete najbolje tretirati kremom za hemoroide, za svoju ulogu u filmu 'Kaktusov cvijet' dobila je Oscara.

Od 1983. u vezi je s Kurtom Russellom koji je karijeru započeo već s 10. godina, a glumio je u brojnim filmskim ostvarenjima popout 'Bijega iz New Yorka' i 'Tequille sunrise'.