Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U ulozi televizijskog novinara Mikija u seriji 'Najbolje godine' uskoro ćemo moći vidjeti i glumca Kristijana Potočkog. Naime, u Dragošju će uskoro biti pod pravom opsadom novinara koji traže Vanju.


Podsjetimo, Vanju u popularnoj obiteljskoj dramskoj seriji tumači Dolores Lambaša, a pažnju medija će izazvati zbog objašnjenja koje javnost već duže vrijeme zanima, a to je kojeg je vrhunska sportašica spola. Njihova pojava uzburkat će strasti mještana koji će, s obzirom na okolnosti, poželjeti i besplatnu televizijsku promociju sela.

Vezani članci Slika nije dostupna Je li Hrvatska spremna za poveliku količinu golotinje u 87 minuta filma? Slika nije dostupna 'Morski terminator' Curavić će provesti 24 sata pod morem!

Iako željni promocije, u Dragošju nije sve bajno. Naime, zahvaljujući Laleu (Ljubomir Kerekeš) selo je i dalje bez vode. U nastavku kojeg gledatelji imaju priliku pogledati u srijedu 14. travnja, Zrinka (Marija Borić) će povratkom iz Njemačke u Dragošje stići s lošim vijestima.

Tomo (Amar Bukvić) će odlučiti sam nastaviti potragu za blagom. Vanja će uspjeti pobjeći nasrtljivim novinarima, a tko će joj od seljana najviše biti od pomoći, saznat ćemo uskoro.