Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zvijezda popularnog 'Seks i grada' koju poznajemo kao pravu gutačicu muškaraca izrazila je žaljenje što je prerano izgubila svoju nevinost.


Iako joj je u poznatoj seriji uživanje u seksu zvijezda vodilja za ugodan, stabilan i adrenalinski život, u privatnom životu pak ima određena žaljenja po tom pitanju.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ljudi se razočaraju kad vide moj mali ormar' Slika nije dostupna Kim Cattrall za sestru Nanut napudrala nožne prstiće

Tako je glumica javno izjavila kako joj je žao što je izgubila nevinost u petnaestoj godini života jer tada nije bila spremna za seks, a iskustva koja nosi nisu baš kako ih je zamišljala: 'To mi je uništilo ljubavni život duži niz godina', izjavila je Kim Cattrall.

>> Kim Cattrall za sestru Nanut napudrala nožne prstiće

Naime, nakon razočaravajućeg prvog iskustva, od seksa dugo nije imala očekivanja: 'Nitko ti zapravo ne objašnjava kako ćeš se seksati. Znam da sam čitala Kama Sutru, ali nisam je razumjela i razdvajala sam seks od ljubavi, misleći da on vodi do ljubavi', priznala je glumica. Danas žali zbog toga, ali moramo priznati da je izjava najviše čudna jer više vežemo Kim Cattrall uz Samanthu, nego što Samanthu vežemo uz Kim Cattrall. No, glumica je očito jako dobro uspijevala napraviti distancu između privatnog života i onog na setu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju