Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tjelesni čuvar Oksane Grigorieve u brakorazvodnu je trakavicu Mela Gibsona i njegove bivše žene uspio uplesti i Jacka Nicholsona.


Čovjek koji se izdaje za Oksaninog tjelesnog čuvara Kristian Otto Herzog, i koji je do sada je dva puta osuđivan, koji se pretvarao da je policajac i mahao nabijenim pištoljem, kazao je bivšoj ženi Mela Gibsona, Oksani, da će je štiti kao tjelesni čuvar besplatno, zato što Jack Nicholson velikodušno podmiruje njegov račun. Da joj pokaže da je radio za Nicholsona u prošlosti, Hercog joj je pokazao fotografiju koju je stavio na Facebook, a na kojoj se nalazi u društvu poznatog glumca. No, Nicholson ne poznaje Herzoga, već se Herzog sam ugurao u kadar ispred Jacka kada je glumac napuštao restoran The Ivy, prenosi TMZ.

Vezani članci Jack Nicholson Fotka legendarnog Jacka Nicholsona neočekivano je postala viralna, obožavatelji se slažu oko jednog detalja Slika nije dostupna Žale li sada? Mogli su se lako proslaviti, a oni su to glatko odbili

U međuvremenu je Herzog postao Oksanin glavni savjetnik koji sada o svemu odlučuje. Srećom, sudac Scott Gordon mu je u ponedjeljak izdao zabranu pristupa Malovoj i Oksaninoj djevojčici Luciji jer za nju predstavlja opasnost.

>> Mel Gibson Oksani: 'Jeb*** sam propali slučaj!'

>> Novi detalji: Mel Gibson prijetio ubojstvom i samoubojstvom