Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tim Burton i Johhny Depp osvrnuli su se na svoje posljednje filmsko djelo, odnosno ekranizaciju priče 'Alica u zemlji čudesa'.


Partnerstvo koje traje već sedam filmova Johhny Depp je najbolje opisao riječima: ‘Učinio bih sve za Tima Burtona.'
Johnny Depp i Tim Burton ponovno su ‘upareni’ za film ‘Alice u zemlji čudesa’ u Disneyevoj produkciji. Depp glumi Ludog klobučara, dok Burtonova partnerica Helena Bonham Carter tumači Crvenu kraljicu.

Vezani članci Slika nije dostupna Johnny Depp: Ne pada mi na pamet ženiti Vanessu! Slika nije dostupna Burton i Depp ponovo zajedno

‘To je jako, jako jednostavan princip suradnje, a zove se dovoljna doza povjerenja’, izjavio je Johnny Depp na pitanje: ‘Kako je to raditi s Timom Burtonom' i nastavio: ‘Potpuno mu vjerujem i učinio bih sve za njega. Istovremeno osjećam kako on vjeruje meni. Uvijek sve mogu isprobati, eventualno mu dati ideje i mišljenja.’

>> Pogledajte spot Avril Lavigne za film 'Alisa u Zemlji Čudesa'

Tim Burton se osvrnuo na to kako su i on i Depp zajedno u početku uvijek bili dio holivudskog undergrounda i kako su se uvijek pošteno morali izboriti za realizaciju vlastitih ideja, a danas su zahvaljujući tome čvrsti kreativni stup Hollywooda. ‘On je uistinu vodio ratove kako bi mi priskrbio glavne uloge, jer su se mnogi tome čvrsto opirali’, izjavio je Depp.

U Burtnovoj ‘Alice u zemlji čudesa’ pojavljuju se Crispin Glover, Anne Hathaway, Michael Sheen i mlada Mia Wasikowski u ulozi Alice. Cijeli film je dodatno obogaćen kompjuterski animiranim likovima, a rezultat je bizarni svijet naseljen jednako tako bizarnim likovima.

‘Bizarnost se odlično uklapa u priču o Alice. Proganjao nas je osjećaj da je sve malo previše čudno, ali to je svijet ‘Alice u zemlji čudesa’. Za taj svijet to je normalna slika’, objasnio je Burton svoj pristup tijekom realizacije.

Depp se prisjetio kako je na snimanju čak bilo trenutaka kad uopće nije ni sam razumio što izgovara, ali nije na to obraćao pažnju jer je bio svjestan da je sve to dio velike slagalice koja će na kraju dati cjelokupnu sliku. I redatelj i glumac su potvrdili kako se ni na ovom filmu nisu niti jednom sukobili.

Film će u hrvatskim kinima biti prikazivan u 3D tehnici.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju