Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Legendarni Montipajtonovac demistificirao je izjave bivše djevojke Barbie Orr o svojem izgledu i odličnoj tjelesnoj formi, pripisujući zaslugu tome raznim doktorima i estetskoj kirurgiji, a ne zdravom načinu življenja.


'U mojim godinama potrebne su česti servisi i zamijene dijelova.', izjavio je John Cleese za novi broj Hello! magazina. Legendarni Montipajtonovac navršio je 69. godinu života i tom izjavom je pobio sve ono što je o njenu pričala njegova posljednja djevojka Barbie Orr. Naime ona je govorila kako Cleese za svoje godine izgleda odlično zbog toga što je stalno u teretani i jer uzima vitamine.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon šest godina veze pred oltarom: Mlada promijenila 3 vjenčanice! Slika nije dostupna Stiže prinova: 'Oboje su to jako željeli!'

'To su gluposti i neistine. Ugradio sam nove zube i upravo sam završio s četvrtom transplantacijom kose, tako da na filmu ne moram nositi periku. Mrzim perike i osjećam se puno bolje kad ih nemam na glavi. Što se tiče zuba, prirodni su mi bili katastrofalni. Prije dvije godine sam nanovo modelirao cijelu čeljust i zadovoljan sam s novim zubima.', bez ikakve zadrške je rekao Cleese.

>> John Cleese želi pisati govore Baracku Obami

>> Cleese postao ministar smiješnog poljupca

Glumac je svoju posljednju djevojku, četrdeset petogodišnju Barbie Orr upoznao na jednom filmskom setu, a ona se u medijima brže bolje pohvalila dobro držećim starijim ljubavnikom. 'On kao da je još uvijek devetnaestogodišnjak. Ruke su mu mišićave, a noge mu izgledaju predivno.', govorila je Barbie dok je još bila u vezi s Cleesom. Legenda letećeg cirkusa Montyja Pythona na to samo odmahuje rukom: 'Sve popravke na sebi sam napravio prije nego sam je upoznao i za moj sadašnji izgled nije zaslužna priroda.'

Cleese je po prvi put progovorio o vezi s Barbie, navodeći kako se s njom sastao svega šest-sedam puta i kako je samo želio da njih dvoje budu prijatelji, ali je Barbie koristila medije kako bi napravila pritisak da njih dvoje postanu par. 'Kad shvatiš da se netko služi medijima u tu svrhu, onda ti je jasno da toj osobi nikad ne možeš vjerovati. Uostalom ne mislim se više vjenčavati u životu. Koja bi bila poanta toga?! Ako imaš djecu, mislim da je brak jako dobra ideja. Ako ih ne misliš, ili ne možeš imati i nisi religiozan, onda brak uistinu nema svrhu.', izjavio je John Cleese koji je još izrazio želju kako bi želio snimiti film o razvodu: 'Zvao bi se 'May divorce be with you' ('Neka razvod bude s tobom').