Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako izvještavaju mediji, oskarovka Jodie Foster doslovno je 'uništena' nakon što je ostavljena od 12 godina mlađe ljubavnice.


Jodie Foster i scenaristica-producentica Cindy Mort upoznale su se 2006. godine na snimanju filma 'The Brave One', dok je poznata glumica bila još u vezi s dugogodišnjom partnericom Cydney Bernard. Jodie i Cydney su bili zajedno čak 15 godina, a tijekom veze su imali dvoje djece, koje je Foster začela in vitro, a Bernard ih je kasnija oboje posvojila.

Vezani članci Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Ipak poslušao savjet oca i maknuo se od 2 godine starije djevojka koja ga je nedavno fizički napala? George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) Bračnu idilu holivudskog ljepotana narušile glasine o izvanbračnom djetetu koje je dosad tajio?

Foster je njihovu vezu javno priznala tek 2007., da bi već sljedeće godine prekinule. Tada je Jodie započela vezu sa 34-godišnjom Cindy Mort, koja je prije nekoliko dana nakon dvije godine veze i serije žestokih svađa odlučila ostaviti poznatu glumicu, kako izvještava National Enquirer. Koliko se čini prekidu je kumovala Cindyna obnovljena veza s bivšom djevojkom Amandom Demme.

Prekid sa Cindy bi Foster mogao donijeti ono čega se najviše boji i od čega već godinama bježi – medijsku pažnju. Naime Foster je svoj privatni život godinama toliko štitila da je čak odbijala zaposliti pomoćno osoblje u kućanstvu da slučajno ne bi procurile informacije o njenom privatnom životu, izbjegavala je koristiti telefon zbog straha od prisluškivanja, a iz istog razloga tek nedavno je počela koristiti mobitel.

Dvostruka oskarovka je i sama odrasla u lezbijskoj obitelji. Njezina majka, filmska producentica Brandy Almond je s njezinom ocem prekinula prije njezinog rođenja i kasnije živjela s drugom ženom.