Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

im Carrey i Ewan McGregor otkrili su kako im je bilo glumiti gay par u filmskom ostvarenju 'I Love Phillip Morris'.


Tako je Jim Carrey priznao novinarima kako je uživao ljubiti usne svog kolege Ewana: 'Ljubiti Ewana MvGregora bilo je kao ostvarenje sna. Mislim, dajte ga samo pogledajte! Moram priznati, izvrsno se ljubi', priznao je Jim. Za McGregora to je bila uloga kao i svaka druga i nije mu bilo neobično ljubiti i maziti se s muškim kolegom: 'Moraš jednostavno zaboraviti svoje osobne seksualne preferencije i uvjeriti sebe da voliš drugu osobu, koja je, eto, muško', rekao je McGregor.

Vezani članci Slika nije dostupna Zbog nove uloge gotovo neprepoznatljiv Slika nije dostupna VIDEO: Urnebesno smiješan Jim Carrey izveo parodiju na 'Crni labud'

Oboje su zadovoljni svojim filmskim ostvarenjem jer je riječ o nečem novom i uzbudljivom:'Istodobno sam volio i mrzio lika kojeg sam igrao u filmu. Ipak, najviše me inspiriralo što je bio jako uporan u ljubavi, a to je nešto u što se lako unesem u ulozi', rekao je Carrey.

>> Što se zbiva u glavi Jima Carreyja?

Inače, film 'I Love You Phillip Morris' je baziran na istinitoj priči o osuđeniku koji se, boraveći u zatvoru, zaljubi u drugog zatvorenika s kojim planira zajednički bijeg.