Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica postaje redateljica i ima novi hobi - kreiranje parfema!


Tko bi rekao da mala slatka Prijateljica može biti tako seksi i neodoljiva, pitaju se mnogi mediji otkako je svjetlo dana ugledala njezina serija fotografija na kojima se pojavljuje gola do struka. Lijepa, elegantna i seksi, Jennifer Aniston je odlučila pokazati svu svoju draž i to kako bi promovirala svoj prvi parfem Lolavie!

Vezani članci Slika nije dostupna Samouvjerena u 44-oj: Minica stoji kao salivena Slika nije dostupna Otkrila najveću zabludu o sebi!

Sve fotografije snimljene su na njezinoj omiljenoj plaži - meksički Cabo San Lucas, a pored crno-bijelih ovih na kojima se pojavljuje u toplesu, Aniston je fotografirala na stijenama u romantičnom okruženju.

>>Jennifer Aniston pobijedila manekenku u 'natjecanju bikinija'

Lolavie u prijevodu znači 'smijati se životu', a lansiran je na tržište prošle srijede u dućanima Harrods, u kojima će ubuduće jedino biti moguće nabaviti njezin miris.41-godišnjoj Jennifer ovo je prvi parfem koji je u životu potpisala, a medijima tvrdi da je sudjelovala u stvaranju ama baš svega, od svih baza mirisa, do dizajna bočice i poklopca. Miris, bočica i reklamna kampanja osmišljavali su se godinu i pol dana, stoga ne čudi da je velikim koracima krenula u promociju svojeg novog hobija. Bočica od 30ml košta 23 funte, a od 85ml košta 36 funti.

Gluma joj je dosadila, zato se baca u redateljske vode!

'Miris je seksi i čist, cvjetni, ali ne previše. ja inače nisam veliki obožavatelj parfema, ali želim da ljudi koji osjete miris pitaju 'što je ovo, predivno mirišite!'. No, prije svega želim da osoba koja nosi moj parfem miriši prirodno i nenapadno', objasnila je glumica koja osim novog hobija s mirisima ima neke nove ideje po pitanju filmske karijere. Naime, uskoro planira na neko vrijeme ostaviti glumu i primiti se redateljske palice.

'Imam u planu jedan projekt koji ću režirati. Nakon što imate dovoljno utakmica u svojim nogama upitate se što je sljedeće? Bit će to vrijeme kada ću na drugačiji način iskoristiti svoju kreativnost i krenuti u drugom smjeru u kariejri', nadodala je lijepa glumica.