Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prošlogodišnja Farmerica Jelena Urukalo vozila je u pijanom stanju i s već oduzetom vozačkom dozvolom sinoć u Makarskoj, po službenom policijskom izvješću .Zbog toga će morati platiti 9.700 kuna novčane kazne, a ponovno je dobila I zabranu upravljanja motornim vozilima.


Po istom izvješću Jelena Urukalo je oko 4 sata iza ponoći jutros odbila stati policijskoj patroli, a nakon potjere drugog policijskog auta za njenim Golfom, vidno pijana starleta odbila je alkotest.

Vezani članci Slika nije dostupna Hana, Dvina i Deen otišli Jeleni u Opatiju Slika nije dostupna Jelena o Marinu: Sve smo si već rekli i riješili

Nakon cijelog incidenta je privedena u policijsku stanicu gdje je ostala do otrežnjenja, a tada je utvrđeno da je Urukalo već ostala bez vozačke dozvole 5. svibnja ove godine, te joj je upravljanje motornim vozilima zabranjeno do 28. listopada prema rješenju riječkog prekršajnog suda.

Jelena je i inače sklona prometnim prekršajima, tako da je bez vozačke dozvole od sada ostala tri puta.

'Nisam bježala pred policijom već nisam mogla pronaći mjesto uz magistralu kako bih se parkirala nakon što su mi dali znak da stanem. Kad sam konačno pronašla ugibalište policajci su došli do mene i bahato se ponašali. Bila sam u strahu što nemam vozačku dozvolu. Za volan sam sjela jer su svi u društvu bili pijani, a ja sam jedina bila trijezna, te sam riskirala zbog sigurnosti svih da sjednem za volan, iako mi je bila oduzeta vozačka dozvola', izjavila je Jelena Urukalo za Dnevnik.hr.

'Također nije istina da sam odbila alkotest, dapače puhala sam u dregger valjda petnaest puta, međutim nije pokazivao da sam išta popila. Zbog toga su me policajci ljutito odveli u stanicu gdje su me zadržali nekoliko sati.', rezignirano je izjavila Jelena koja će sigurno zapamtiti ovogodišnji ljetni provod u Makarskoj.