Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je pjevanje otkrila prije nekoliko mjeseci, sa pjevačicom skupine Flamenco žele surađivati mnogi glazbeni virtuozi.


Drugi dan zagrebačke audicije započeo je nastupom dvojca iz glazbene skupine Flamor, skraćenice od riječi Flamenco Oriental. Ne samo da su pjevačica Nina i gitarist Goran prošli u daljnje natjecanje, već se sjajnim glazbenicima na noge ustala cijela publika kako bi ih gromoglasnim pljeskom podržala i pohvalila. A ništa manje nije bio oduševljen ni žiri, u sastavu Dubravko Merlić, Nina Badrić i Enis Bešlagić. Jednoglasno su im izrekli 'da' i time ih pogurali u sljedeće emisije, a Nina i Goran su skromno zaključili kako su imali tek sretan dan, te se nadaju da će sljedećeg puta izvesti još bolje ono što najbolje rade - izvode pravi flamenco na osebujan način.

Vezani članci Devin Juraj Zaokret u karijeri nekadašnjeg finalista Supertalenta: Plesu pridružio još jednu aktivnost! Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Od Supertalenta do Dore: Karijeru su započeli u talent showu, a sad se bore za nastup na Eurosongu!

Posjetite Supertalent!

>> Ljubitelj ruskog utega gyrije dobio ovacije žirija Supertalenta

>> Enis Bešlagić: Nikada se ne bih prijavio na Supertalent!

Pjevačica Nina Ćorić ima 25 godina, a da pjevati zna otkrila je tek u ožujku ove godine. Ubrzo su joj pristupili brojni virtuozi na gitarama i poželjeli s njome surađivati. Danas su Nina i njezin sastav već dobro poznati glazbenici iz zagrebačkog jazz kluba B.P. Club, a Nina se ne može nauživati reakcije publike kada zapjeva vrlo zahtjevnu tehniku flamenco pjevanja.

'Totalno me euforija dere, kao prase u blatu sam!', odgovorila je Nina na pitanje kako je zadovoljna nastupom na audiciji. 'Imala sam pozitivnu tremu, jer se pjevači se uvijek boje da im glas ne zakaže. Kako nismo imali tonsku probu, nisam bila sigurna kako će na nastupu sve zvučati. Budući da nisam čula kako moj glas odjekuje HNK-om, bila sam oduševljena kada su publika i žiri počeli pljeskati. Tada sam samo pomislila - dobro je, guraj samo dalje', nadodala je simpatična pjevačica. Iako se pjevanjem bavi tek pet mjeseci, nakon nastupa na zagrebačkoj audiciji Supertalenta od Nine Badrić nije mogla poželjeti bolji kompliment: 'Bravo, Nina! kao da pjevaš cijeli život, kao da si rođena u Španjolskoj i pjevanjem se baviš od malih nogu!' U nastupu sastava Flamenco moći ćete uživati ove jeseni, kada počinje druga sezona najgledanijeg showa Supertalent!